Bananen pannenkoeken

Thuis
In je keuken
Thuis
Dit recept voor bananen pannenkoekjes is goed voor maar liefst circa. 12 stuks. Het is te bereiden in ongeveer 20 minuutjes zodat jij lekker snel kan smullen van dit overheerlijke eten. Daarnaast is het recept glutenvrij!

Bananen pannenkoeken zijn lekker om mee te ontbijten of te eten als tussendoortje!

Benodigdheden
3 eieren
2 bananen
Snufje kaneel
Klontje boter
Garnering: schijfjes banaan, bosvruchten of ander fruit, honing of stroop

Bereiding
Prak met een vork de bananen zo fijn mogelijk. Klop met de vork de eieren en kaneel er door heen. Verhit een beetje boter in een koekenpan en schep wat beslag er in.

Ik heb telkens 3 kleine pannenkoekjes per keer gebakken maar je kunt ook een grote pannenkoek maken. Wacht tot de pannenkoekjes beginnen te stollen en bruin worden van de onderkant en er belletjes aan de bovenzijde komen.

Draai ze dan d.m.v. een spatel voorzichtig om en bak ook de andere zijde bruin. Garneer ze met wat honing, stroop en eventueel wat fruit.

Tip: wil je ze iets vullender maken dan kun je ook wat havermout toevoegen aan het beslag, ze zijn dan niet meer glutenvrij.

Bezoek de website >>
Bananen pannenkoek

    Reviews van Bananen pannenkoeken

    Schrijf een review!

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    * verplichte velden