'Online Bierbeleving'

Online
LeisureTeam BV

Online

In samenwerking met Hert Bier presenteren wij een digitale interactieve bierproeverij inclusief videorondleiding door de brouwerij. Vooraf krijg je drie speciaalbiertjes inclusief speciaalbierglas en bieropener thuisgestuurd, en tijdens de activiteit kun je samen vanuit een videocall proeven, genieten van een leuke én leerzame rondleiding en test je je bierkennis in de bierquiz.

Hoe werkt de bierbeleving?
Wij zorgen er voor dat iedere speler op tijd een bierpakket opgestuurd krijgt. In de reserveringsbevestiging vind je de link naar de videocall waarin de interactieve videorondleiding en bierquiz gepresenteerd wordt. Deel deze met je groepsgenoten en zorg dat je op het ‘moment supreme’ er klaar voor zit. Tijdens de virtuele rondleiding zijn er drie proefmomenten die duidelijk aangegeven worden. Ieder biertje kun je beoordelen via een proefformulier. Tussendoor kun je ook meedoen met de bierquiz. Zorg ervoor dat je je telefoon bij de hand en opgeladen hebt, want via je telefoon kun je je antwoorden geven

Hoe meer zielen…
Je kunt dit spel met ontzettend veel mensen spelen. Door onze ervaring met het begeleiden van grote groepen kunnen wij alle deelnemers een optimale spelbeleving garanderen.

Reserveren
Je kunt zelf voor 80 spelers boeken via onze website!

Bezoek de website >>

Online bierbeleving

  Reviews van 'Online Bierbeleving'

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden