Klassieke Carpaccio (voor 4 personen)
Dit Italiaanse voorgerecht is geliefd bij velen en is supermakkelijk om te maken!
Ingrediƫnten:
- 1 theelepel balsamicoazijn
- 3 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
- 400 gram ossenhaas
- 75 gram rucola
- 30 gram pijnboompitten
- 30 gram geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding:
1. Meng de azijn, citroensap en olie met een lepel door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
2. Snijd de ossenhaas in dunne plakjes.
3. Verdeel de sla over borden en leg de carpaccio er op. Bestrooi met de pijnboompitten en enkele blaadjes rucola. Breng op smaak met peper en Parmezaanse kaas.
4. Sprenkel de dressing over de carpaccio.
5. Eetsmakelijk!
Bezoek de website >>
Klassieke Carpaccio maken
Thuis
In de keuken
Thuis
Thuis