Indonesische kookworkshop

Amsterdam
Blaeustraat 9
1012 Z Amsterdam
Ontdek de verfijnde smaak van de Indonesische keuken. Leer om exotische ingrediënten te combineren en geniet van het bereiden én eten van bekende Indonesische gerechten zoals saté, atjar, sambals en andere groente- en vleesgerechten.

- Maak kennis met de Indonesische keuken en leer over de Nederlands-Indonesische geschiedenis van chef David, een Amsterdammer met Indonesische roots.

- Ontdek een unieke locatie voor een kookworkshop ervaring in hartje Amsterdam.

- Leer hoe je ingrediënten kunt combineren om kenmerkende smaken van bijvoorbeeld kruidenmengsels (boemboe‘s) en sambals te maken. Naderhand ontvang je natuurlijk recepten van de gemaakte gerechten!

In deze 3 uur durende Indonesische kookworkshop leer je kort over de Nederlands-Indonesische geschiedenis en de grote invloed die de Indonesische keuken heeft gehad op de Nederlandse eetcultuur.

Nadat je meer hebt geleerd over de belangrijkste ingrediënten van de Indonesische keuken, krijg je een persoonlijk menu op basis van je dieetvoorkeuren.

Daarna ga je de gerechten zelf bereiden terwijl je stapsgewijze instructies en tips & tricks van chef David krijgt.

Afsluitend wordt het diner natuurlijk geserveerd, dus bereid je voor op een overheerlijke ervaring!


Bezoek de website >>
Google Maps
Kleine rijsttafel of wel Nasi Rames
Uitleg over belangrijkste ingrediënten van de Indonesische keuke
Zelf authentieke saté maken
Voor kleine en grote groepen
Vis, vlees en vegetarische opties zijn mogelijk
Geschikt voor jong en oud
Ontdek een andere kant van de Indonesische keuken

    Reviews van Indonesische kookworkshop

    Schrijf een review!

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    * verplichte velden