Boerenmarkt Woudsend

Woudsend
Woudsend Promotie
Waechswal 2
8551PE Woudsend
Datum: Van 15-07-2021 t/m 26-08-2021

MARKT op DONDERDAGEN in de ZOMERMAANDEN

Gevarieerd aanbod verse streekproducten en andere verrassende artikelen op Boerenmarkt Woudsend

Op de donderdagse Boerenmarkt in de zomermaanden kunt u elke week de heerlijkste verse boodschappen doen in Woudsend. De markt vindt plaats op de Waechswâl in het centrum van het dorp, van 11.00 tot 17.00 uur.

Onlangs zijn de maatregelen versoepeld. Dit betekent dat er weer streekmarkten georganiseerd mogen worden. Op deze manier helpen we de streekboeren en kunt u genieten van de heerlijkste verse producten uit de buurt. Ook de streekmarkten in Hemelum en Oldeberkoop starten weer. De markt wordt ruim opgezet en iedere bezoeker wordt gevraagd 1,5 meter afstand te houden.

Kom deze zomer naar de Boerenmarkt in Woudsend voor o.a. onbespoten groente en fruit, jam, honing, kaas van de koe, schapenkaas, geitenkaas, speciale broden, vis, vlees van de koe, varkensvlees, ganzenvlees, gerookte zalm en paling, thee, koffie, wijn, bio sappen, biologische graanproducten, boerenijs, olijfolie, tapenades, vachten, stoffen cadeau's, 2e hands boeken, schoonmaakproducten, houten serveerplanken, mondkapjes, natuur creaties, mozaïek creaties, etc.


Ontdek het historisch centrum van Woudsend met de 11 Stegentocht
Combineer een bezoek aan de Boerenmarkt met een korte wandeling door het watersportdorp en ontdek de smalle straatjes, de vele eetgelegenheden, leuke winkeltjes, de molens en de kerken.

Een aanrader is de 11 Stegentocht, een wandeltocht door de smalste steegjes. Een folder is op de markt en in het dorp verkrijgbaar. Deze nieuwe 11 Stegentocht is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Naast de uitgebreide folder kunt u tijdens de tocht informatie en filmpjes bekijken op uw mobiele telefoon door middel van QR codes.

Gratis aanleggen
Overdag kan er gratis worden aangelegd in de nieuwe passantenhaven; de Boerenmarkt en het centrum zijn hierdoor voor watersporters op loopafstand zeer goed te bereiken.

De heerlijkste streekproducten koopt u op de Boerenmarkt in Woudsend

Bezoek de website >>

Google Maps
Bezoekers op de boerenmarkt
Groenten

  Reviews van Boerenmarkt Woudsend

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt