BonBon Feestje

's-Hertogenbosch
Hinthamerstraat 216
5211MX 's-Hertogenbosch
Bij de Bossche Bonbon workshop maak je drie soorten chocolade in grappige, ondeugende en hilarische vormen. Je maakt massieve chocolade, bonbon pops en gevulde bonbons.

Onderstaande info gaat over de workshop van 3 uur.

Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie OF/EN een van de andere loca Guapa's & Guapo's.

Bij Zoete Lieve Gerritje word je op een ludieke manier ontvangen en vindt de intro plaats. Er wordt op een té gekke manier over de geschiedenis over de stad verteld terwijl je naar de workshopruimte lopen.

Je begint met het creëren van massieve BonBons. Hier kun je de gekste ingrediënten zoals munt, chili en kokos in doen. Ook maak je BonBon lollipops en gevulde BonBons. De pralines zijn gevuld met chocolade ganache. Elk maakt een totaal van vijftien BonBons met onze heerlijke chocolade. Je kunt ze mee naar huis nemen als het je lukt om er van af te blijven... Het is een workshop om je vingers bij af te likken en dat gebeurd regelmatig! Je bent in een feestelijke omgeving in 's-Hertogenbosch. Je wordt in de ultieme chocolade trance gebracht. Niet spannend.. De workshop is inclusief koffie, liefdesthee, drankjes en sapjes! Leuk voor alle zoete liefhebbers, chocolade aanbidders en keuken prinsen en prinsessen. Daarna proost je op alle prachtige creaties met een glaasje Bossche Borrel. (Bossche Kneup)

Onderstaande info gaat over de workshop van 2 en 1 uur.

Na de wandeling die over the top is, (deze is niet bij de 1 uur durende) ga je de massieve BonBons creëren.

Als de BonBons in de koeling zijn. Is er tijd voor een extraatje, je kunt kiezen uit: Een lachworkshop, Cacaosnuifje, Choco maskertje, Koffie dik kijken/theeblaadjes lezen of gewoon borrelen.

Bezoek de website >>
Google Maps
Zelfgemaakte bonbons
Bonbons versieren

  Reviews van BonBon Feestje

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden