Heel Holland Bakt

Dordrecht, Rotterdam, Ermelo, Rotterdam, Ermelo
Vest 108
3311TX Dordrecht, Rotterdam, Ermelo
Maak tijdens de heel holland bakt workshop de lekkerste gebakjes en taarten net als op TV. Een heerlijke taart workshop voor de liefhebbers met een prachtig resultaat om mee naar huis te nemen, of om meteen op te eten.

Tijdens deze culinaire kookworkshop duik je de keuken in net als de koks en liefhebbers op TV. Je gaat verschillende gebakjes en taarten maken en versieren. Het begint al bij het beslag, dit ga je zelf maken onder begeleiding van een professional. Met de makkelijk te volgen recepten is deze heel holland bakt workshop een ‘piece of cake’! Vervolgens wordt alles gebakken en dan worden de creaties nog afgerond met de lekkerste versiering. Voor deze taart workshop maak je gebruik van zeer diverse keukenmaterialen en machines, allen makkelijk in gebruik.

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Bezoek de website >>
Google Maps
Heel Holland Bakt Uitje
Bakken
Kook uitje
Culinair uitje
Fundustry

  Reviews van Heel Holland Bakt

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden