Bierfietsarrangement

Volendam
Simonehoeve
Wagenweg 2
1145PW Volendam

U begint bij ons op de Simonehoeve met koffie met cake met slagroom. Daarna met zijn allen op één fiets aan de zwier! Met het glas in de hand, de voeten op de trappers, en genieten van elkaar en de omgeving. Zo vangt u vele vliegen in één klap. De lokale gids vertelt u tijdens de fietstocht allerlei wetenswaardigheden.

En, wat heel handig is, uw fiets heeft een eigen chauffeur (die heus alle biertjes af zal slaan), zodat u ten allen tijde op het juiste pad blijft. Wij hebben pittige Volendammer muziek voor u op de fiets, of misschien vindt u het leuk om zelf uw favoriete bierfietsmuziek mee te nemen.

U zult niets tekort komen, want we hebben een fust van maar liefst 30 liter bier aan boord. Gedurende de 2 uur durende fietstocht presenteren wij u ook een heerlijk KAASPLATEAU met verschillende boerenkaassoorten.

Apart bij te boeken: Voordat u aan de bar (eh…bak) gaat, is het goed om een lekkere bodem te leggen met onze onovertroffen Noord-Hollandse Koffietafel in ons boerenrestaurant, waarna u gedurende de 2 uur durende fietstocht er helemaal tegenaan kunt. Mocht u de dag af willen sluiten met een heerlijke maaltijd dan kunnen wij u nog een heerlijke BBQ aanbieden.

Bezoek de website >>

Google Maps
Bierfiets Gezelligheid

  Reviews van Bierfietsarrangement

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt