Kinderfeestje Almeerderhout

Almere
Buitencentrum Almeerderhout
Kemphaanlaan
Almere

 

Actieve feestjes
Kom eerst binnen je cadeautjes uitpakken en ga daarna met al je vriendjes/vriendinnetjes het bos in! Loop één van de doe-wandelroutes met onderweg allerlei leuke opdrachten: het kabouterpad, hulpboswachterspad of dierenvriendjespad.
Je kunt ook gaan struinen door het bos samen met een ervaren gids van Staatsbosbeheer. In de natuur ga je op zoek naar sporen, vogelnesten én leer je van alles over de bossen en de dieren die hier leven. Na 1,5 tot 2 uur ben je terug bij Buitencentrum Almeerderhout. Daar staat een glas limonade voor jullie klaar en brandt het vuur om marshmallows te roosteren. 

Creatieve feestjes
Knutsel je graag? Maak dan een seizoensknutsel met materiaal van het seizoen of verzin zelf wat. Deze activiteit duurt ongeveer 1 uur. Bij het knutselen is wel begeleiding van ouders/verzorgers nodig.

Extra
Huur voor het feestje de Boswachterswerkplaats; een overdekte ruimte buiten. Daar liggen dan spullen om zelf een vuurtje te maken. Verwarm je zelf meegenomen broodje of een worstje boven het vuur. Om bij de boswachterswerkplaats te komen, neem je de bolderkar vol met benodigdheden mee.

Een combinatie van verschillende activiteiten tijdens het feestje is ook mogelijk. Download de folder Kinderfeestjes bij Buitencentrum Almeerderhout en neem contact op met het buitencentrum.

Bezoek de website >>

  Reviews van Kinderfeestje Almeerderhout

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden