Race of the Robots

Eindhoven
Dukino Business Events
Daalakkersweg 2-16-hal 10
5641JA Eindhoven

Race of the Robots daagt u op spectaculaire wijze uit. In teamverband ontwerpt u een robot van aluminium en verzinkt staal.

Een vleugje 'hoogstaand techniek gevoel', een flinke dosis creativiteit en een partij strijdbaarheid bij het 'gamen' (om onderdelen te verdienen) maken van Race of the Robots een unieke teambeleving!

In een zinderende finale strijden de teams, met de zelfgebouwde en op afstand bestuurbare robots, in de bloedstollende afvalrace 'Race of the Robots'! Team Challenge met verrassende games Een deel van elk team gaat creatief aan de slag.

De overige teamleden verdienen geld met het spelen van games. Met het gewonnen geld kunnen onderdelen worden gekocht in de 'Robot Store'. Race of the Robots In een echte arena gaan de verschillende robot-'cars' elkaar 'te lijf' in een spannend toernooi. In de arena moeten diverse opdrachten worden uitgevoerd.

Na het volbrengen van deze missie is het de bedoeling dat elke robot de eigen tijd stilzet! Teamwork De controller van de robot moet - als in een estafette - worden overgenomen door elk teamlid. Dus elke behendigheidsronde is ook wérkelijk een teamaangelegenheid!

Hoe onverschrokken, hoe handig, hoe bestuurbaar, hoe slim is de robot én het team dat daarachter schuilt? Welk team wint Race of the Robots?

Bezoek de website >>

Google Maps
Robot tijdens Race of Robots
opbouwen robot
robot samen bouwen
fantasie robot

  Reviews van Race of the Robots

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden