Vrouwelijk Leiderschap in Beeld

Amsterdam
IJpromenade 1
1031KT Amsterdam
In het kader van Internationale Vrouwendag 2020 organiseert Eye Filmmuseum in samenwerking met Double Healix MovieLearning een inspirerend seminar waarbij leiderschapstrainer Rozemarijn Dols en Rasbestuurder Margriet Tiemstra vele facetten van leiderschap op verrassende wijze de revue zullen laten passeren.


Rozemarijn Dols gaat dit doen aan de hand van bijzondere, meeslepende en soms hilarische filmfragmenten waarmee de theorie van de reis van de heldin helder en treffend wordt verbeeld. Tijdens het seminar kunt u filmfragmenten verwachten over real life leiders zoals Angela Merkel en Jacinda Ardern, over heldinnen als in Official Secrets, The Post, Hidden Figures, What’s Love Got To Do With It, Joy en The Crown, en ook over fictionele – maar zeer realistische – voorbeelden als in Borgen.

Margriet Tiemstra, is praktijkdeskundige met op haar CV diverse RvB, RvC en RvT functies in bedrijfsleven en culturele sector. Tiemstra, Voorzitter RvB van Univé Noord-Holland, neemt ons mee naar de board room en vertelt over de bepalende ervaringen in haar loopbaan - daarbij maakt ze gebruik van enkele aansprekende filmfragmenten.

Dit seminar biedt een geweldige balans tussen informatie, inspiratie, kennisdeling en het uitwisselen van gedachten.

voor wie?
Ambitieuze vrouwen én mannen werkzaam in het bedrijfsleven, de politiek, de overheid of de culturele sector. Voor iedereen die haar of zijn skills op het gebied van invloed, samenwerken en macht naar een hoger plan wil tillen.

inbegrepen
Drie maanden toegang tot de online MovieLearning Course ‘Vrouwelijk Leiderschap in Beeld’
Het boek Is the lady for turning? Vrouwelijk leiderschap in beeld door Rozemarijn Dols
programma
13:00 – 13:15u Registratie en ontvangst in Eye
13:30 – 15:00u Presentatie Vrouwelijk Leiderschap in Beeld
15:00 – 15:30u Pauze
15:30 – 17:15u Vervolg
17:15 – 18:15u Borrel

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Vrouwelijk Leiderschap in Beeld

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden