Polestar Project

Cuijk
Jazznjazz
Grotestraat 62
5431DL Cuijk

Vincent Houdijk is een virtuoze, veelzijdige, Nederlandse vibrafonist. De combinatie van zijn klassieke en jazzstudie gaf hem een brede kijk op muziek.  
 
Hij haalt zijn inspiratie uit verschillende muziekbronnen: van pop tot minimal muziek en van jazz tot wereldmuziek. Hiermee creëert Houdijk een persoonlijk, eigentijds muzikaal verhaal met een uitstekend gevoel voor harmonie, melodie en swing.  

In ‘The Polestar Project’ werkt hij samen met twee internationale musici. De Portugese handpan specialist Kabeçao laat zijn virtuoze, meditatieve spel horen.
De Amerikaanse fagottist Paul Hanson, de grondlegger van de ‘Electric Bassoon’, laat zijn bijzondere samenspel met elektronische effecten horen.  

Vincent: “...Ik ben op zoek gegaan naar instrumenten die, net zoals mijn vibrafoon, minder bekend of gebruikelijk zijn in een band. In Nederland zijn een handjevol bands met een vibrafonist. Ik voel mij als vibrafonist geroepen om mijn instrument meer onder de aandacht te brengen en vanuit mijn spel en enthousiasme het smaakprofiel van de luisteraars te kietelen...“

Bezoek de website >>

Google Maps
Vincent Houdijk
Fagittist Paul Hanson
Handpan bespeler Kabecao

  Reviews van Polestar Project

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt