POLESTAR Project

Maastricht
VinnieVibes
Bonnefantenstraat 15
6211KL Maastricht

Zo is Handpan specialist Kabeçaõ enorm bedreven in zijn virtuoze, met meestal intieme en meditatieve spel. De ‘Hang’ heeft hij letterlijjk leren bespelen op straat, nadat hij dit instrument voor het eerst gespeeld zag worden door een straatartiest. Hij werd op slag verliefd op het instrument en heeft sindsdien de hele wereld rond gereisd om concerten en masterclasses te geven.

Fagottist Paul Hanson is de grondlegger van de ‘Electric Bassoon’ en heeft zich gespecialiseerd in het vermengen van elektronische effecten met zijn waanzinnige en fenomenale improvisaties. Naast dat hij zelf een zeer begaafd en beroemd fagottist is, speelde hij met enorme grootheden, zoals; Billy Cobham, Wayne Shorter,

Randy Brecker, Bela Fleck and the Flecktones, Patrice Rushen, Peter Erskine, Billy Childs, Don Cherry, Jonas Hellborg, Omar Sosa, David Binney en vele andere grote jazz en fusion artiesten.

Een fusie met cross-overs tussen jazz, klassiek, minimal music, pop en wereldmuziek zal het internationale karakter nog meer in een klankbeeld gieten. Vincent bestudeert deze muzikale nomaden en vormt daar in zijn composities een samenhangend geheel van, doordat hij de karakters van de gastartiesten vermengt met de stijl van zijn band VinnieVibes. 

VINCENT: “…Ik ben op zoek gegaan naar instrumenten die, net zoals mijn vibrafoon, minder bekend of gebruikelijk zijn in een band. In Nederland zijn een handjevol bands met een vibrafonist. Ik voel mij als vibrafonist geroepen om mijn instrument meer onder de aandacht te brengen en vanuit mijn spel en enthousiasme het smaakprofiel van de luisteraars te kietelen… “

Bezoek de website >>

Google Maps
POLESTAR Project

  Reviews van POLESTAR Project

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt