Billy Joel

Oostzaan
Stichting Theater de KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511BD Oostzaan

Alexander Broussard speelt Billy Joel 

19.15 uur | muziek | € 18,50*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

In deze boeiende solovoorstelling leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander Broussard
Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Zijn indrukwekkend cv start met optredens in de meest prestigieuze pianobars en loopt door tot en met The Billy Joel Experiece, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en velen anderen. Hiermee is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Billy Joel
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

Wij weten zeker dat u zult genieten van deze wervelende show. Alexander Broussard speelt Billy Joel is een voorstelling die je niet wil missen!

 

Bezoek de website >>

Google Maps
Alexander Broussard speelt Billy Joel

  Reviews van Billy Joel

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt