Eco Awareness Challenge

Eindhoven
Dukino Business Events
Daalakkersweg 2-16-hal 10
5641JA Eindhoven

De Eco Awareness Challenge is een duurzame team game, waarin uw team een kettingreactie teweeg gaat brengen die onder meer wordt gevoed door wind- en zonne-energie! Elk afzonderlijk onderdeel in de actie- reactie finale dient door het team te worden verdiend.

Uw team speelt games en lost opdrachten op over global warming, duurzaamheid en duurzame energie, waarmee de deelnemers worden verwezen naar o.a. foto’s, voorwerpen en beeldschermen in de zaal Parate kennis of hulp van de smartphone In de Eco Awareness Challenge gaat het dus onder meer over het gezamenlijke referentiekader ten aanzien van de kennis over energie, duurzaamheid, energiebronnen, ecosystemen, duurzame energie, maatschappelijke betrokkenheid, politieke afwegingen, historie, etc.. Met andere woorden… Wat weet u, en wat bereikt u als team samen?

Het beantwoorden van vragen en het oplossen van opdrachten brengt uw team een verrassende finale. Een met het team gerealiseerde kettingreactie, waarin meerdere energie bronnen op originele wijze zijn verwerkt; o.a. een grote modelauto op zonne-energie, een aquaductensysteem en een ‘zeil-trein’. Bewust maken van hoeft niet op belerende wijze De Eco Awareness Challenge pretendeert niet op een belerende manier met een ‘groen’ opgestoken ‘pas op’-vingertje’ mensen te wijzen op belangen en gevaren. Elke deelnemer beleeft het gevarieerd vragen aanbod en de uitdagende opdrachten, vanuit een verschillende perspectieven, op eigen ongedwongen wijze. Maar…

Na het spelen van de Eco Awareness Challenge zullen een aantal van de deelnemers anders gaan kijken naar de wereld om ons heen; op zijn minst zullen de wetenswaardige wist-je-datjes – die op ludieke wijze aan de orde komen – het bewustzijn over de stand van het milieu bijstellen, en wellicht bij enkele mensen op mogelijk een paar punten zelfs een gedragsverandering teweegbrengen.

Bezoek de website >>

Google Maps

  Reviews van Eco Awareness Challenge

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt