Hypnoyoga in Hangmatten

Utrecht
Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura
Pretoriadreef 49
3564BX Utrecht

Wil jij een unieke ervaring opdoen met als combi Yin Yoga en Hypnose in een heerlijke hangmat? De intentie van Hypnoyoga is het lichaam en de geest tot rust brengen, door middel van laagdrempelige yoga-oefeningen (30 min) en een ontspannende hypnose (40 min) om blokkades op te lossen in jouw onderbewustzijn. Bij iedere sessie werken we aan een specifiek thema en dat zonder gelijk in hypnotherapie te hoeven gaan en voor een lagere prijs vanwege groepsverband. Dat zijn de voordelen van Hypnoyoga bedoeld om op een eenvoudige manier kennis te maken met deze krachtige en effectieve tool.

Het thema van deze groepssessie is voorkom Burn-Out!

Lesinhoud:

 • Korte intro
 • Yin Yoga 
 • Hypnose 
 • Kopje thee

———————–

Reserveer jouw plek per mail naar info@ommayura.nl. Vermeld hierbij jouw naam, telefoonnummer en evt. blessures om rekening mee te houden tijdens de les. Na de Tikkie betaling is de reservering pas definitief.

———————–

Praktische informatie en voorwaarden

– € 20,50 per persoon incl. btw. (kortingstarief 2021) Max. 5 deelnemers, coronaproof. Vol = vol.

– Grijp jouw kans en meld je aan om jouw plek te reserveren via info@ommayura.nl. Vermeld hierbij jouw naam, telefoonnummer en evt. bestaande blessures. Na de Tikkie betaling is de reservering pas definitief. T/m 15 oktober uiterlijk om 17.00 uur kun je reserveren.

– Na betaling via Tikkie ontvang je z.s.m. de overige praktische informatie en betalingsbewijs. Pas dan is de reservering definitief. Let op: mocht je een verzoek van Tikkie hebben ontvangen, dan kan een ticket max. 24 uur worden vastgehouden. Mocht de betaling niet op tijd binnen zijn dan wordt de ticket doorgeschoven naar de eerst volgende in de wachtrij.

-Bij annulering na 12 oktober is het gehele bedrag verschuldigd. Mocht deze yogales op die datum door een omstandigheid niet doorgaan, dan krijg je uiteraard het bedrag terug.

 

Zaterdag 16 oktober 2021

Aanvang (deur open): 13.35 uur

Begintijd: 13.45 uur

Afsluiting: 15.00 uur

 

Locatie (gratis parkeren voor de deur)

Studio Loevenhout

Pretoriadreef 49

3564 BX Utrecht

 

Heb je vragen? Mail dan naar info@ommayura.nl

Bezoek de website >>

Google Maps
Yoga in hangmatten

  Reviews van Hypnoyoga in Hangmatten

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden

  Uitjes in de buurt