Workshop Live Radioshow Maken (incl. studio)

Utrecht
Atoomweg 63
3542AA Utrecht
Teambuilding, samenwerking, presenteren, interviewen en rollenspellen staan centraal in deze uitdagende creatieve workshop. Ga 'live on air' met vrienden of collega's in een radioshow! Nadat de taken zijn verdeeld en iedereen zich in zijn rol heeft voorbereid, start de live radiouitzending van 60 minuten.

'Live' betekent ook echt live: alles wat er gebeurt, blijft in de uiteindelijke show. Dit maakt alles heel spontaan en hilarisch als het af en toe mis gaat. Tegelijkertijd is het ook heel spannend, omdat je de druk voelt van 'live' zijn. Precies zoals bij een echte radiozender.

Voor de radioshow kan een thema worden gekozen en elke deelnemer kan een of meerdere rollen vervullen: presentatie, regie, verslaggeving, nieuwslezer, filelezer, weerman/vrouw, geluidstechnicus, deelnemer van een radiospel, gasten aan tafel en geïnterviewden door verslaggevers op locatie. Na afloop ontvangt iedereen de radioshow als audiobestand.

De workshop wordt altijd gegeven door een enthousiaste professionele radiomaker met ruime radio-ervaring. Hij of zij kan je de fijne kneepjes van het vak uitleggen en de groep begeleiden tot de leukste radioshow die de groep kan maken. Optioneel kan er een volledig dagprogramma met meerdere groepen worden samengesteld. Ook kan de gehele radioshow worden gefilmd en als video met audio worden aangeleverd.

Bezoek de website >>
Google Maps
Ga live met vrienden, familie of collega's!
Welke rol vervul jij tijdens de show?
Presenteren, interviewen of nieuwslezen
Lees de files of het weerbericht voor
Of liever achter de schermen?

  Reviews van Workshop Live Radioshow Maken (incl. studio)

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden