Poker Clinic

Diverse locaties
TOP-uitje.nl

Diverse locaties

Een fantastisch intrigerend spel waarbij kennis, kunde, inzicht en een beetje geluk nodig zijn om de winst binnen te slepen.

Nerveuse vingers die spelen met de pokerchips, ogen verstopt achter een grote zonnebril, de ademsappel die slikken verraadt. Wordt hier gebluft?

Nog nooit gespeeld of al een beetje ervaren? Iedereen kan meedoen, want gezelligheid en plezier staan uiteraard voorop in deze drie uur durende Poker Clinic. Daarnaast zullen onze ervaren dealers hun uiterste best doen om u een stuk op weg te helpen om ook een goede pokerspeler te worden. Het eerste uur krijgt u uitleg over het spel. De regels, de do’s en dont’s, tips en tricks. Na een korte pauze beginnen we met het pokertoernooi. Wie heeft het beste opgelet? Stalen zenuwen? Ultieme bluffskills. Of misschien wel het meeste geluk? Wie schakelt een voor een alle tegenstanders uit en mag stralend achter zijn of haar grote stapel pokerchips met de trofee op de foto?

Wij kunnen u garanderen dat iedereen betrokken en enthousiast blijft tot de laatste kaart gedeeld is. Ook kan de Poker Clinic uitstekend gecombineerd worden met een diner, lunch en/of borrel.

Wist u dat de meeste toernooien bij onze clinics gewonnen worden door vrouwelijke spelers? Waarom dat is, vertellen we u graag wanneer u aanschuift aan onze pokertafel.

Programma voorstel
19:00 - 19:15 Ontvangst en verdeling tafels
19:15 - 20:15 Uitleg, spelregels en tips & tricks
20:15 - 20:25 Kleine pauze
20:25 - 21:50 Poker toernooi
21:50 - 22:00 Finale tafel en afsluiting

Inbegrepen
• Enthousiaste poker dealers
• Gebruik van pokertafels, fiches en kaarten
• Op iedere gewenste locatie mogelijk
• Originele prijs voor de winnaar

Optioneel
• Lunch, borrel en/of diner
• Combineren met andere activiteiten
• Engelstalige spelleiding
• Speciale wensen? Laat het ons weten!

Bezoek de website >>

Poker Game
Kaart Poker Spel
Poker Clinic

  Reviews van Poker Clinic

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden