Art as Therapy

Amsterdam
Peggy Mental Coaching
Postjesweg 6-8
1057EA Amsterdam

Art as Therapy bij Peggy Mental Coaching staat garant voor samen nieuwe inzichten opdoen, samen lachen, plezier, focus en ontspanning. Binnen het groep of team worden nieuwe waardevolle connecties aangegaan en komen mensen dichter tot elkaar en eigen mogelijkheden. Wij zijn gericht op empowerment, engagement, loyaliteit en liefde voor het werk en prive leven.

Bij Art as  Therapy komen kunst, zingeving en coaching samen. De teambuilding vindt plaats in onze Galerij. De vaste tentoonstelling laat mensen nadenken over wie ze zijn en wat ze doen. Op een ontspannen en gezellige manier met elkaar zingen en schilderen zorgt ervoor dat jullie team op een verrassende en experimenterende manier elkaar en zichzelf opnieuw leren kennen.

Geregeld komen mensen ook alleen binnen en maken gebruik van onze karaoke en gaan daan nee beetje zingen voor een goed gevoel en geluk. Je hebt dan de hele galerie tot je beschikking. We werken zo ongecompliceerd aan je wens of doel. goed voor mensen met podium vrees of faalangst.

 

 

Bezoek de website >>

Google Maps
Galerie
Art as Therapy
Teambuilding
Art as Therapy
Art as Therapy
Art as Therapy

  Reviews van Art as Therapy

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden