Build a Bike

Eindhoven
Daalakkersweg 10-18
5641JA Eindhoven
Build A Bike is een uniek charity teambuilding evenement, waarbij uw collega’s in teamverband fietsen gaan assembleren. De fietsen worden vervolgens overgedragen aan een goed doel, bijvoorbeeld een instantie die zich inzet voor kansarme kinderen in uw regio. De fietsen kunnen natuurlijk ook een plek binnen het bedrijf vinden..!

Tijdens de activiteit spelen teamgenoten games en voeren opdrachten uit om geld te verdienen. Met het geld worden de onderdelen van de fiets gekocht in de fietsenwinkel.

Zelden gaan ‘wij gevoel’ en 'spannende strijd' zo goed samen als bij de Build A Bike. Alle teams tezamen zijn verantwoordelijk voor het cadeau aan de met collega’s gekozen stichting in de directe omgeving van het bedrijf. Tegelijkertijd kan elk team het gevoel krijgen iets extra’s te betekenen, want door het beste te eindigen in de Build A Bike competitie draagt het winnende team de bijhorende veiligheidshelmen over aan het goede doel.

Alle deelnemers voelen zich betrokken door de grote
verscheidenheid aan taken die zijn te verdelen; spelen van games om geld te verdienen, shoppen in de fietsenwinkel, in elkaar sleutelen van de fietsen, fiets gerelateerde opdrachten doen en oplossen, en… een hilarische finale met estafette race!

Welk team wint de Build A Bike? Het goede doel en de teamspirit zegevieren uiteindelijk, en overstijgen de strijd!

Bezoek de website >>
Google Maps
Training
Build a bike
Maak een fiets
Teambuilding
Samenwerken
Bouw een fiets
Coaching

  Reviews van Build a Bike

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden