Vestinggolf

Woudrichem en 21 andere plaatsen
Waterlinie 55
4254VB Woudrichem en 21 andere plaatsen
Vestinggolf: een belevenis van begin tot eind!
Vestinggolf is al jaren een onbetwiste topper op het gebied van bedrijfs-, familie-
en vrijgezellenuitjes. Elk jaar spelen duizenden mensen het in één van de 22 speelplaatsen. Steeds meer bedrijven upgraden deze activiteit bovendien tot een “Dag in de Vesting”, waarvoor First Class Entertainment allerlei mogelijkheden biedt.
Vestinggolf is actief, ludiek en sportief entertainment, gespeeld in een historische ambiance. Het spel vindt altijd plaats in een vestingstad, dus in een mooie, gezellige omgeving met een bijzonder decor. En wat het leukste is: eigenlijk heeft het niets met het echte golf van doen.

Vestinggolf wordt gespeeld op de mooiste en meest verrassende plekjes van een stad, variërend van dijkjes, rond kerken, op vestingwallen of in historische steegjes en hofjes. In bijna alle plaatsen kunnen 80 tot 90 personen tegelijk spelen zonder elkaar "in de weg te lopen". Het spel is geschikt voor nagenoeg iedereen, van 10 tot 80+. Iedereen heeft het spel gegarandeerd binnen enkele minuten onder de knie.
Vestinggolf is een begeleid uitje. Markiezen en markiezinnen staan er persoonlijk garant voor dat alles naar wens zal verlopen. Zij kunnen u tussen de holes door ook nog kort iets over de stad vertellen, maar die keuze is aan u.

Er wordt gespeeld in groepen van maximaal 12 personen verdeeld in teams van twee en te boeken met een minimum van 10 personen.
Minder personen?
Ook daar heeft men bij First Class een oplossing voor. De teambuilding is optimaal, evenals de gezelligheid en hilariteit. Wij garanderen u dat de lachsalvo’s niet van de lucht zullen zijn!.Bezoek de website >>
Google Maps
Actie in Bourtange
Tevreden klant
Vestinggolf in Willemstad
Markies en Markiezin

  Reviews van Vestinggolf

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden