Parasailing en rondvaart

Scheveningen
Dokter Lelykade 15
2583CM Scheveningen
Met een powerboat door de Noordzee knallen, de Scheveningse pier van boven af zien van uit een parachute ,zeehonden spotten en zeeschepen bekijken!

Parasailing Scheveningen is makkelijk te vinden, je stapt in bij ons in de 2e binnenhaven in Scheveningen. De opstapplaats is aan de steiger. Parasailen kan je Individueel, Tandem of Triple beleven of in groepsvorm doen. Als er meerdere mensen zijn opgestapt die een parasailing vlucht willen maken, wordt er eerst een instructie gegeven. Alle passagiers nemen achter in de boot plaats in een open rondzit voor 12 personen op aanwijzing van één van onze crewleden. Als de boot ver genoeg op de Noordzee is gaat de eerste persoon (of personen bij een tandem vlucht) de lucht in, vastgehaakt aan de lijn van de lier. Uiteindelijk brengt deze lier jou door het inhalen van de lijn weer teug op het achterdek van onze boot. Volg hierbij altijd de instructies van onze crewleden op. Na de vlucht neem je weer je zitplaats in.

Iedereen is verplicht om tijdens het parasailen een drijfvest te dragen en geen losse en/of waardevolle spullen bij zich te hebben. Als alle deelnemers geweest zijn, vaart de boot terug naar de Haven van Scheveningen.

Bezoek de website >>
Google Maps
Parasailing Scheveningen

  Reviews van Parasailing en rondvaart

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden