Ga er veilig op uit met deze coronaproof uitjes

Coronaproof uitjes zijn op dit moment erg populair. Het virus zorgt ervoor dat ons sociale leven even op een laag pitje staat waardoor de vraag naar deze vorm van activiteiten sterk toeneemt. Dingen ondernemen samen met je collega’s, je familieleden en je vrienden is anders dan normaal. Toch zijn er veel mogelijkheden die we graag aan je laten zien waardoor het alsnog kan.

Dus heb je Netflix uitgekeken en blijf je graag op een leuke en veilige manier met anderen in contact? Om ook in deze tijd leuke dingen te kunnen blijven doen zijn er veel ondernemers die bestaande activiteiten en uitjes aangepast hebben of speciaal voor de situatie waar we in zitten compleet nieuwe belevingen hebben gemaakt. Voor elke gelegenheid is er een corona proof uitje die óók in deze tijd bij jou past. Dus alsnog samen dingen doen, er samen op uit, ook al is dat al maanden niet hoe we het gewend zijn.

Ga er veilig op uit met deze coronaproof uitjes

Op 1,5 meter afstand

Coronaproof uitjes zijn er inmiddels ook om vanuit huis zijn te ervaren, maar omdat niemand een binnenmens is, lichten we in deze blog enkele voorbeelden uit waarbij je toch naar buiten kan om een onvergetelijke activiteit samen te doen. En dan vooral uitjes waarbij je ook als je niet uit hetzelfde huishouden hoeft te komen.

Deze uitjes voldoen allemaal aan de RIVM richtlijnen. Ook al denk je dat het lastig is, er zijn voor elk corona proof uitje of corona proof teamuitje alsnog genoeg opties. Een coronaproof uitje organiseren is ook in deze tijd mogelijk met deze voorbeelden. Deze corona proof uitjes garanderen de 1,5 meter afstand en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Undercover 030: live action experience
Coronaproof uitje Undercover 030 is een live action experience: een mix tussen een escape room en opdrachten zoals je die kent van films en series. Ga undercover in de onderwereld van Utrecht. Er is een koffer gestolen waarmee communicatie van de politie kan worden afgeluisterd. Jullie hebben 2 uur de tijd om te voorkomen dat deze in verkeerde handen valt. Voer spannende missies uit die je kent van televisieprogrammas als The Big Escape, Hunted of Wie Is De Mol. Je tegenstander wordt gespeeld door professionele acteurs. Een uniek corona proof uitje waar je zeker nog lang over na zult praten. Groepen die je voorgingen geven gemiddeld een 9!

Er is ook een speciale Family Edition voor gezinnen met jonge kinderen vanaf 8 jaar. Deze beleving is op veilige afstand te spelen, ook als je niet uit hetzelfde huishouden komt.

Solex Speurtocht
Met de Solex Speurtocht genieten jullie van een actief dagje uit! Geniet met elkaar van het rijden op de Solex, het typische Solexgeluid en de geur van het ouderwetse Solexmotortje. Met cryptische aanwijzingen ga je in aparte teams op zoek naar alle leuke plekjes in de Bollenstreek. Wie van het gezelschap is de kenner van de Bollenstreek? Tijdens de Solex speurtocht geniet je in de buitenlucht van de omgeving. Het coronaproof uitje Solex Speurtocht kan ook op een door jullie gekozen locatie gedaan worden. Deze beleving is op veilige afstand te doen, ook als je niet uit hetzelfde huishouden komt.

Halloween The Little Villains
De 4e editie van Halloween The Little Villains komt eraan! Een wandeltocht met bijvoorbeeld de Trollenkoning en de Spinnentunnel met de vrolijke spinnenheksen. Om 18:30u opent Familiepark Mondo Verde de deuren voor een leuke en spannende wandeling door het park! Op verschillende plaatsen in het park zullen er griezels en leuke Halloween activiteiten aanwezig zijn.

Oh ja, je mag een zaklamp meenemen ( spannender natuurlijk zonder) en lampionnen zijn ter plekke verkrijgbaar! Tickets zijn alleen online te reserveren. Iedereen die dit coronaproof uitje wil bezoeken dient een ticket te kopen (kinderen tot 3 jaar zijn gratis.) Deelname aan “The Little Villains“ is voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar en onder begeleiding van ouder(s)/verzorgende. Deze beleving is op veilige afstand te spelen, ook als je niet uit hetzelfde huishouden komt.

Moneygame
Dit coronaproof uitje draait om…. GELD! De deelnemers splitsen bij Moneygame op in teams en beginnen met een startkapitaal. Het doel van de game is om je kapitaal te vergroten door middel van opdrachten en het oplossen van raadsels. Een weddenschap omgaan om geld met de tegenstanders of zelfs de instructeurs is ook gewoon toegestaan in de monygame. Er zijn games voor iedereen en niet iedereen hoeft elke opdracht uit te voeren dus doe vooral waar ga je goed in bent maar vooral wat je leuk vindt om geld te verdienen! En in deze tijd kunnen de spellen aangepast worden om zo op een veilige afstand alsnog een activiteit te kunnen doen samen.

De standaard spellen zijn Handboogschieten, Foto-step-speurtocht, Ladder bouwen, Plankenkoorts, Vragen & Raadsels, Wereldbalparcours, Mega Tangram. Voor de denkers zijn er zo’n 25 raadsels verspreid over het terrein.

Wij hopen je hiermee geholpen te hebben om te laten zien dat je ook op 1,5 meter nog genoeg kan doen!

Op 1,5 meter afstand