Combineer een uitje met lekker shoppen!

Dit is een gesponsorde tekst. 

Heb jij zin om even lekker op pad te gaan maar moeten er tegelijkertijd ook nog de nodige dingen voor in huis gekocht worden? Het is leuk en eenvoudig om jouw shopdag te combineren met een uitje. Hoewel er natuurlijk ook online mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld bij vidaXL, kun je er op deze manier echt een fijne belevenis van maken. Hier geven wij jou tips voor hoe je dit voor jezelf, maar eventueel ook met jouw gezin, een stuk leuker kunt maken. 

Combineer een uitje met lekker shoppen!

Combineer exclusieve meubels kopen met een stedenbezoek

Vooral als je op zoekt wilt naar speciale, one-of-a-kind producten kan het leuk zijn om jouw winkelbezoek te combineren met een uitje naar een interessante stad, binnen of buiten Nederland. Vaak beschikken deze plaatsen over gespecialiseerde winkels, waar je een unieker aanbod hebt dan bij grote ketens. Waar grote ketens algemene medewerkers hebben, worden deze aanbieders vaak gerund vanuit een passie voor mooie meubels en door deskundig personeel.  

Je kunt dan winkelen met cultuur combineren en gelijk lekker wat eten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Maastricht, Amsterdam of Groningen? Vlak over de grens zijn ook Gent en Antwerpen leuke opties.  

Combineer exclusieve meubels kopen met een stedenbezoek

Ontdek de nieuwste trends op een leuke beurs

Tegenwoordig zijn er weer volop mogelijkheden als het om woonbeurzen gaat. Hier doe je eenvoudig en snel inspiratie op over de nieuwste trends en ben je er tegelijkertijd een dagje uit. Toegegeven, dit is met kinderen misschien niet de beste optie, maar je weet wel weer wat er mogelijk is en kunt dit opnieuw combineren met fijne horeca en andere activiteiten. Een korte zoektocht op internet vertelt je direct wat hiervoor de mogelijkheden zijn!  

Ontdek de nieuwste trends op een leuke beurs

Meubelboulevard met kinderen

Kies je toch voor een grotere keten op de meubelboulevard? Je vindt daar in ieder geval in 1 keer alles wat je nodig kunt hebben en elke (middel-)grote stad beschikt over zo’n centrum. Ga je op pad met kinderen? Dan is de meubelboulevard al helemaal een goed idee. Vooral de grotere centra beschikken niet alleen over winkels, maar ook leuke speeltuinen en restaurants. Weet dat je dag hier zo rond is!  Mocht je daar gebruik van willen maken, dan is er vaak ook kinderopvang in 1 of andere vorm. Zo heb je ook nog wat tijd om ongestoord te shoppen, alleen of met je partner.  

Meubelboulevard met kinderen

Een bezoek aan de tweedehandswinkel

Als jij de voorkeur hebt voor tweedehands, kan het heerlijk zijn om een dagje langs tweedehands winkels en rommelmarkten te struinen. Ook daar kun je gemakkelijk een dagje uit van maken. Elke stad kent zo haar eigen unieke aanbieders,  waar je vaak bijzondere vondsten kunt doen. Een beetje onderzoek loont en kan leiden tot de aankoop van prachtige meubels, die eenvoudig nog een ronde mee gaan. 

Een bezoek aan de tweedehandswinkel

Samen materiaal verzamelen voor unieke meubels

Steeds meer mensen komen er achter hoe leuk het is om zelf meubels te maken. Of je nu alleen bent of met een gezin, ook voor jouw kinderen kan dit een leerzame ervaring zijn. Ga op zoek naar grondstoffen zoals hout en steen en leer jouw zoon of dochter dat meubels niet zomaar gemaakt worden. 

Uiteraard is het verstandig om van tevoren een idee te hebben van wat je wilt gaan maken. Je hebt dan ook alvast een idee van de kosten. Al met al kan dit een leuk iets zijn en het schept zeker een band om vervolgens thuis die meubels te gaan maken. Jij beschikt vervolgens over een unieke eettafel of kast, die letterlijk in geen enkel ander huishouden terug te vinden is.  

Samen materiaal verzamelen voor unieke meubels

Waar vind je nu de beste meubels?

Hoe kun je er nu voor zorgen dat je uitje niet voor niets is en dat je daadwerkelijk leuke meubels of grondstoffen tegenkomt? Het is het allerbelangrijkste om goed onderzoek te doen. Maak gebruik van het internet en lees recensies van andere gebruikers. Als je weet naar welke stad je gaat, kun je gericht zoeken naar winkels. Natuurlijk kun je ook onverwachts tegen mooie producten aanlopen, maar als je jouw kans om te slagen wilt vergroten, kun je beter van tevoren een paar goede winkels opschrijven.  

Hoewel een uitje dus leuk is, is er een reden dat er tegenwoordig vooral online gekocht wordt. Daar een bestelling plaatsen kent gewoon veel voordelen. Je hebt de beschikking over een breder assortiment en de leverancier kan de kosten en daarmee de prijzen lager houden. Alles wordt ook gewoon aan de deur geleverd en je hoeft zeker geen concessies te doen op het gebied van kwaliteit.  

Al met al hopen wij hierboven duidelijk te hebben gemaakt hoe je eenvoudig een leuk uitje kunt combineren met het zoeken naar meubels, of dat laatste voor jou nu een vervelend klusje is of niet.  Of je nu op zoek bent naar kantoormeubelen, of juist een nieuwe slaapkamer, weet dat er in Nederland genoeg mogelijkheden zijn om hier, ook met het gezin, een compleet uitje van te maken.  

Waar vind je nu de beste meubels?