Juweel Sparrendaal

Driebergen
Interevent
Hoofdstraat 89
3971KE Driebergen
Datum: Van 17-06-2022 t/m 19-06-2022

In een stijlvolle ambiance presenteren de internationale juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten gedurende drie dagen op Het Juweel hun mooiste stukken met een geheel eigen signatuur. Zilverobjecten completeren het aanbod. Het evenement biedt bezoekers thematische rondleidingen en er is een overdekt terras met prachtig uitzicht. Het Juweel dankt haar reputatie aan het artistieke vakmanschap en de expertise die er ruim vertegenwoordigd zijn. In de stijlkamers van de 18de-eeuwse Buitenplaats Sparrendaal tonen 25 gepassioneerde juweliers, horlogespecialisten en edelsmeden zeer diverse en authentieke stukken, waaronder ook werken in zilver.

“Deze jaarlijkse verkoopexpositie is zeer toegankelijk. We zien hier families, stellen, vrienden en vriendinnen... Soms op een missie om een speciaal moment in hun leven te markeren maar bovenal om in alle rust rond te kijken in de internationale collecties hedendaagse en vintage juwelen, horloges en sieraden. Bezoekers vinden hier dus heel veel op één plek. Je kunt alles goed vergelijken, je vragen stellen en ook zeker passen!”, zegt Edith Rissik. Ze is samen met Johan Rissik de initiatiefnemer en organisator van de juwelenbeurs.

Dagelijks worden er rondleidingen gegeven door juwelenexperts. In ongeveer een half uur praten zij bezoekers bij over de diverse juwelenstijlen, edelstenen en kwaliteitskenmerken van sieraden. Ook wordt de bijzondere techniek van mechanische horloges belicht. Deze speciale rondleidingen zijn vrij toegankelijk voor bezoekers van Het Juweel. Een zomerse lunch of een goed glas wijn op het overdekte terras in de tuinen van het landgoed maken een bezoek aan de verkoopexpositie volledig.

 

 

Bezoek de website >>

Google Maps
Het Juweel 2019
Collier van Edelsmederij Kircher Schmuck

  Reviews van Juweel Sparrendaal

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden