Het Juweel Rotterdam

Rotterdam
Willemskade 22
3016DM Rotterdam
Juwelenbeurs vernieuwd: verfrissender en persoonlijker

Binnenkort vindt Het Juweel weer plaats in het Wereldmuseum in Rotterdam. Bezoekers vinden van 22 t/m 24 november nog steeds ruim 25 internationale goud- en edelsmeden, horlogemakers, juweliers en antiquairs in het Wereldmuseum.

Het Juweel schittert in de balzaal van het Wereldmuseum in Rotterdam. Een vernieuwing in de indeling van de elegante balzaal zorgt ervoor dat de bezoeker op een rustige manier van een drankje kan genieten tijdens zijn bezoek. Dit jaar is er op Het Juweel meer aandacht voor Goud- en edelsmeden en horlogemakers. Deze verschuiving in het deelnemersveld zorgt voor een verfrissender en unieker aanbod. De persoonlijke aanpak van een goud- of edelsmid zorgt voor een geheel eigen sieraad. De smeden kunnen zelfs op afspraak een sieraad ontwerpen. Zo vindt iedereen iets moois voor de feestmaand.

De combinatie van eigentijdse goud- en edelsmeden én antiquairs, authentiek en uniek modern, past perfect in Rotterdam. Een stad met een rijke geschiedenis die zich nog altijd blijft vernieuwen. De combinatie van oude gebouwen en structuren van de stad die na het bombardement in tact zijn gebleven met daaromheen vernieuwende architectuur (authentiek versus uniek modern). Het evenement vindt plaats in de stijlvolle balzaal van het Wereldmuseum. Het museum is gevestigd in een statig pand aan de Willemskade met een rijke geschiedenis aan de altijd levendige Maas.

Kijk voor kaarten en meer informatie op www.juwelenbeurs.nl/rotterdam/


Bezoek de website >>
Google Maps
Handgemaakte Ring
Mevrouw met Juwelen
Juwelen met de Hand Gemaakt
Handgemaakt Juweel

  Reviews van Het Juweel Rotterdam

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden