Uitjes.nl Ticket Service

Waarom?
Uitjes.nl is een geheel onafhankelijke site zonder winstoogmerk en zien graag dat ook de kleinere aanbieders een gelijke kans krijgen om hun activiteit of locatie onder de aandacht te brengen van het internet publiek. Hierbij past ook dat we als Uitjes.nl alle aanbieders de kans willen geven om hun tickets te verkopen via een professioneel bedrijf. We hebben daar Link2Ticket bereid toe gevonden om hun service gratis aan te bieden op Uitjes.nl 

Waarom hebben we als Uitjes.nl gekozen voor Link2Ticket?
Link2Ticket kan je activiteiten op Uitjes.nl voorzien van een gratis betaal/reserveersysteem. Bezoekers van jouw vermelding op Uitjes.nl krijgen nu de kans om jouw uitje direct op de site van Uitjes.nl te boeken. Hoe mooi is dat! Je hebt geen gedoe meer met klanten die bellen of er beschikbaarheid is of korting voor kinderen mogelijk is etc. etc. Dat kan je nu allemaal ondervangen met deze zeer gebruiksvriendelijke dienst. Lekker toch. Kan jij rustig doorgaan met hetgeen waar je goed en veel plezier aan beleefd; het organiseren van jouw activiteit!

Verschillende opties:

A: Verkoop van tickets: de klant kan per direct een ticket kopen, dit kan verhogend werken voor je conversie.

B: Verkoop een reservering met aanbetaling: de klant reserveert een plek door een kleine aanbetaling. Het overige bedrag wordt op de locatie afgerekend.

C: Op factuur: de klant kan een factuur aanvragen.

Korting geven
Een tip! Biedt jouw uitje met korting aan, al is het maar één eurootje. Dit werkt geheid conversie-verhogend! Bij een korting kom je in de meest bezochte rubriek op de homepagina: de Voordeeluitjes!

De kosten:
Voor de aanbieder: voor de aanbieder is het gebruik van het betaalsysteem geheel gratis. Bij een conversie wordt er €1,50 serviciekosten ingehouden.

Meteen aan de slag:
Wil jij meteen gebruik maken van een online betaal/reserveersysteem, dat kan! Meld je hier aan en wees er klaar voor om je portemonnee te laten overstromen van de euro’s.


Voor vrijblijvende informatie, neem hier contact met ons op

* verplichte velden