Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1146 uitjes gevonden
Oudeschild
Genieten van een heerlijk tochtje of toertje op de nostalgische Solex, dat kan bij ons! Wij verhuren losse solexen maar ook in verschillende arrangementen.
Op locatie
Met het letterpakkenspel! Wie is nu echt het sterke geslacht? We maken het net zo gezellig als op tv met natuurlijk ook een spannende finale.
Den Haag
Ben jij op zoek naar een teambuilding-workshop of traject waar samenwerken, leiderschap en zelfvertrouwen centraal staan?
Groesbeek
In het Vrijheidmuseum beleef je het boeiende verhaal van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen. Aansluitend geniet je van de smaak van Groesbeekse wijnen.
Valkenburg
Breng een bezoek aan het oude werkfront van de blokbrekers en ontdek waarvoor de bijzondere kapel werd gebruikt in de tijd van de Franse bezetting.
Lauwersoog
Een spannende dag uitwaaien op het Wad, op zoek naar zeehonden en wadvogels.
Assen
Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma, zoals een het letterpakkenspel. Het is een hilarische quiz met een gegarandeerde avond vol gezelligheid.
Rhenen
Met 4 tot 100 personen samen een kunstwerk maken van hout en met pyrografie (houtbranden). Zoals bijvoorbeeld het bedrijfslogo....
Den Burg - Texel
Balletje slaan op het strand? Dat kan! Op onze speciale strandgolfbaan is de spanning voor de geoefende en beginnende golfer altijd te snijden
Harich
U bent welkom bij Familie Wunderink en medewerkers. Een dynamisch klein, maar krachtig "no nonsens" bedrijf wat voor u het adres is voor een gezellige dag of dagdeel. Solex rijden of DAF 33 toertochten in Zuid-West Friesland