Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1146 uitjes gevonden
Winsum
Let's Play Bridezilla... Kom gezellig met je vriendinnen, zussen of collega's. Prachtige buitenlocatie voor foto's!
Den Bosch
Gezellig op pad in Den Bosch! Leer de delicatesse van Den Bosch op een leuke manier kennen. Heb jij ook al zo'n zin in zo'n heerlijke Bossche Bol?
Zeist
Doe-het-zelf MoordspelZoekt u een moordspel voor thuis of op eigen locatie en heeft u een beperkt budget, dan is Moordspel De Onfortuinlijke Bankier het perfecte spel. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen en zonder begeleiding te spelen. Mogelijk in uw eigen locatie of in één van onze restaurants. Zowel in het Nederlands als in het Vlaams beschikbaar. Into The Box KluiskraakquzInto The Box is een spannende doe-het-zelf quiz geschikt voor kleine en grote groepen. Welk team heeft de meeste vragen goed en vindt de juiste code om The Box te openen? Te spelen in uw eigen locatie of in één van de restaurants van Dinerspel.nl. 
Grolloo
Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Drenthe in 2018!
Amsterdam
Ontdek de Amsterdamse hofjes met een bevlogen gids.
Tholen
Ben jij bestand tegen de elementen? Stap in één van onze nieuwe yamaha 3-persoons buggy's en kies uit 1 van de 3 uitdagende ritten.
Heerlen
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Den Helder
Het Nationaal Reddingsmuseum Dorus Rijkers vertelt het stoere verhaal van het reddingwezen in Nederland. Er van alles te zien en te doen. Ervaar bijvoorbeeld hoe windkracht 10 aanvoelt in de windtunnel, beleef de wilde zee met de vaarsimulator en verstuur een bericht in morse!
Santpoort-Zuid
Beach golf is de ultieme relaxte bezigheid voor iedereen. Op het strand zijn 9 holes uitgezet. Op blote voeten in het zand loop je ze allemaal af. Met familie, vrienden of collega's beleef je zo een onvergetelijke dag! Is winnen nog belangrijk?
Tilburg
Een humoristische stadstour in luxe touringcar door Tilburg onder leiding van Arijan van Bavel, ook wel bekend als Adje. Tourtje Tilburg is een geweldige gebeurtenis, een soort theatervoorstelling ‘in de touringcar’.