Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1144 uitjes gevonden
Haarlem
Een rally in authentieke legervoertuigen op weg naar een prachtig waterrijk gebied, waar de volgende missie op u wacht: een heuse Regatta!
Alkmaar
Diverse dans-workshops in verschillende stijlen. Salsa, Swing, Latin solo, Stijldansen, Streetdance, Zumba, Paaldansen, Burlesque en nog veel meer!
Groesbeek
In het Vrijheidmuseum beleef je het boeiende verhaal van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen. Aansluitend geniet je van de smaak van Groesbeekse wijnen.
Amsterdam
Wet, Wild & Dirty is geschikt voor stoere mannen en vrouwen die niet bang zijn om vies en nat te worden en voor grote groepen die aan teambuilding willen doen. De vier basiselementen zijn: river crossing, vuur maken, brug bouwen, outdoor cooking.
Den Bosch
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Den Bosch is een unieke belevenis. Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Gaat de deur van de Escape room open of...
Rotterdam
Leer de lekkerste cocktails maken tijdens je vrijgezellenfeest of vriendenuitje.
Van 01-01-2020 t/m 01-01-2021
Fort Gamble, toegankelijke teambuilding
Weesp
Exclusief op Fort Uitermeer is ons nieuwe teambuilding programma de Fort Gamble.
Tilburg
Tijdens deze game gaan jullie in teams een crimineel opsporen door middel van aanwijzingen, het kraken van geheime codes en het ondervragen van medespelers. Het team dat als eerst de case wint!
Eindhoven
Op zoek naar amusement voor jouw bedrijfsevent? Enversed brengt Virtual Reality naar jouw locatie! Dit is een all-inclusive VR-pakket waarmee elk evenement onvergetelijk wordt gemaakt. 
Amsterdam
Gamestate staat voor fun! Ervaar de nieuwste Arcades en unieke look & feel van Gamestate!