Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1146 uitjes gevonden
Amsterdam
Deze unieke borrelboot is perfect voor een leuke middag met vrienden of collega’s. Met een drankje in je hand vaar je langs de mooiste locaties in de Amsterdamse binnenstad.
50 steden
Kies zelf uit een van de 50 steden en ga op pad om de politie te helpen bij de grote zoektocht naar de moordenaar. Ervaar de vrijheid van instructies op afstand (via WhatsApp) en ontdek een stad op een unieke manier.
Alphen aan den Rijn
Ga een avond gamen met collega's en ervaar hoe enthousiast en fanatiek iedereen is!
Tull en 't Waal
Een compleet verzorgde familiedag waarin jullie familieverhalen worden verzameld. De perfecte mix van verdieping en lekker gek. Optioneel: kamperen op het fort.
Rotterdam
We sturen je een wijk in waar je normaal niet komt. Zonder gids. Je belt aan. Misschien stap je het huis binnen van een vluchteling, een veteraan, een vioolbouwer, of het atelier van een kunstenaar of een tempel.
Amsterdam
Wet, Wild & Dirty is geschikt voor stoere mannen en vrouwen die niet bang zijn om vies en nat te worden en voor grote groepen die aan teambuilding willen doen. De vier basiselementen zijn: river crossing, vuur maken, brug bouwen, outdoor cooking.
Rotterdam
De actieve workshop waarbij je echt iets samen doet en iedereen een grote glimlach op het gezicht heeft!
Bihlerdorf (Blaichach)
Laat je meevoeren en durf de fascinatie van canyoning in de Allgäu te ervaren.
Wenum Wiesel
Uniek eigen beeldje maken in zelf hardende Plusklei!
Noord-Brabant
Een dag met veel interactie, lol, gezelligheid, bezienswaardigheden, onverwachte wendingen, bourgondische lekkernijen en de busquiz.