Virtual Reality

Utrecht
Overste den Oudenlaan 9-B
3527KW Utrecht
Ervaar het beste wat virtual reality te bieden heeft. Neem een kijkje in onze virtuele onderwaterwereld en ontdek de wondere van onze oceaan. Sta op het randje van een wolkenkrabber, kom oog in oog te staan met een dinosaurus, vecht samen tegen zombies en ervaar nog veel meer onvergetelijke belevenissen.

Ook bieden we als enige in Nederland het prijswinnende VR Lasergamen aan! Je staat metershoog boven de afgrond en jouw tegenstander zit je op de hielen. Je verovert torens probeert je tegenstander af te schieten. Zoek dekking achter je eigen torens, buk, richt en schiet! Speel tot en met 5 andere in de geweldige virtuele arena.

Voor de echte puzzelaars hebben wij de VR Escape Rooms en VR Escape Adventures. Probeer samen met je vrienden als Assassins te ontsnappen uit een grot in Griekenland, . Een escape room zoals deze heb je nog nooit meegemaakt!

Virtual reality beleef je samen. Omstanders kijken via een televisiescherm mee door de ogen van de speler. Het bekijken van iemand die los gaat in VR zorgt altijd voor leuke momenten en mooie filmpjes!

Ook bedrijven kunnen bij The VR Room terecht voor tal van virtual reality activiteiten. Werk bijvoorbeeld samen om een virtuele bom te ontmantelen, ideaal als communicatietraining, zonder samenwerking ben je nergens. Of ga met elkaar de strijd aan met VR Lasergamen!

Onze professionele VR-experts stellen op basis van jouw wensen de tofste experience samen!

Bezoek de website >>
Google Maps
Virtual Reality Race
Virtual Reality Game
Virtual Reality Bril
VR game
VR Room
Escape Game Virtual Reality
VR experience

  Reviews van Virtual Reality

  8 november 2019

  Top tijd gehad bij The VR Room! Ik heb met 5 vrienden het VR Lasergamen gedaan en vond het ontzettend gaaf.

  Simon

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden