Denken, Doen & Durven Quiz

Eindhoven
Vestdijk 9
5611CA Eindhoven
Gezelligheid en teamwork staan centraal in deze vermakelijke quiz. Wie blijkt ‘de slimste mens’ in de groep en wie voert het beste de doe-opdrachten uit? En wie durft?!

Een quiz met vragenrondes en doe-opdrachten maken de perfecte combinatie tussen intelligentie en behendigheid. Echter is er ook een beetje lef nodig bij het spelen van deze quiz!

Denken
Test je kennis aan de hand van onze vragenrondes. Laat je hersens kraken en probeer vele ‘oja’ momenten te voorkomen. De vragenrondes bestaan uit verschillende categorieën. Je kunt daarbij denken aan muziek, geschiedenis, sport, landen & geografie, televisie en cryptische omschrijvingen.

Doen
Mochten weetjes niet aan je besteed zijn, maar ben je wel een echte ‘doener’ dan liggen alle kansen open om de quiz te winnen. Na elke vragenronde wordt er namelijk een behendigheid uitgevoerd. Met deze opdrachten kun je dubbele punten verdienen. Het team met de winnende totaalscore wint uiteindelijk de quiz!

Durven
Naast de doe-opdrachten is er ook een beetje durf nodig! Wat de durf-opdrachten zijn houden we nog even geheim, maar het belooft hilarisch te worden. Daarnaast vragen wij ons af of je een gokje durft te wagen bij de eindronde!

Bezoek de website >>
Google Maps

  Reviews van Denken, Doen & Durven Quiz

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden