EnjoyVR VIRTUAL REALITY in NIJMEGEN

Nijmegen
Klein Mariënburg 3
6511PL Nijmegen
Het leukste teamuitje met indrukwekkende Virtual Reality vind je bij EnjoyVR in hartje Nijmegen. Het lijkt op een bioscoopfilm waarin jezelf de hoofdrol speelt.

Stap in een virtuele wereld van jouw keuze. Beklim de Mount Everest, ga op safari en sta oog-in-oog met de Big Five, stap in de racesimulator en vlieg met grote snelheid over het F1 circuit, beleef de spannendste rollercoasters of geniet van diepzeeduiken.
De meest gevraagde experience is balanceren op grote hoogte op een smal plankje tussen de wolkenkrabbers. Durf jij het?

Gastvrij ontvangst met een koffie/thee of frisdrank, waarna je uitleg krijgt over de virtual reality experiences. Vervolgens gaan jullie zelf leuke, spannende en indrukwekkende Virtual Reality belevenissen ervaren. En dat levert hilarische momenten op! Waar jij in de 3D-wereld walvissen denkt aan te raken, bergen trotseert en op grote hoogtes balanceert, ziet de rest op een TV-scherm waar je je bevindt.

Er wordt vaak en hard gelachen bij EnjoyVR, het is een origineel teamuitje waarover nog vaak met plezier nagepraat wordt! 
We helpen je graag met het samenstellen van een passend arrangement. Bijvoorbeeld in de middag 90 minuten Virtual Reality beleven met aansluitend een hapje/drankje in het centrum van Nijmegen.
We bieden diverse arrangementen met restaurants die grotere groepen kunnen ontvangen zoals Shabu Shabu en Humphrey’s Nijmegen.


We ontvangen groepen tot 55 personen. Voor grotere groepen is het mogelijk om de activiteit te combineren met tal van andere activiteiten in Nijmegen.
Publiekstrekker op beurzen, events, bedrijfsdagen? EnjoyVR verzorgt op elke gewenste locatie unieke Virtual Reality beleving waarbij al snel veel publiek op afkomt.
Informeer naar de mogelijkheden op 06 4110 5959 of kijk op onze websiteBezoek de website >>
VR
VR
VR

  Reviews van EnjoyVR VIRTUAL REALITY in NIJMEGEN

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden