Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2942 uitjes gevonden
Eindhoven
Wees creatief en beschilder je eigen koe tot een waar kunstobject. Met de kwast zorg je zelf voor nieuwe kunst! Een leuk uitje voor iedereen waar je met een kleine kunstkoe iedere deelnemer zijn of haar creativiteit kan uiten.
Zundert
Het Vincent van GoghHuis is een huis van herinnering en beleving. Vincent zelf neemt je mee in een hoorspel vol kijkplezier. Op de geboortegrond van deze meester wordt ook aandacht besteed aan zijn vakbroeders van toen en nu, in een wisselexpositie.
Eindhoven
Gaat u met uw vrienden en familie het avontuur in virtual reality aan? Bij ons bent u aan het juiste adres. Kom bijvoorbeeld paintballen in virtual reality of kies uit een van de vele andere ervaringen.
Van 01-09-2018 tot 02-09-2018
Werfweekend
Nieuwegein
Het Werfweekend van Museumwerf Vreeswijk is het gezelligste kijk en doe-weekend in scheepse sferen voor iedereen van 3 tot 103 jaar.
Utrecht
Neem plaats achter het stuur en geef gas op het circuit van Kartfabrique in Utrecht. Je beleeft alleen maar spannende avonturen in het industriële pakhuis van de Kartfabrique. Zo kan je hier ook lasergamen en heb je verschillende avontuurlijke spellen, zoals Prison Island.
Nederasselt
Sauna & Beauty Oase is een gemoedelijke sauna vlakbij Nijmegen. Het ruime saunaplein biedt speciale sauna’s als een concertsauna met wisselende concerten en een boomgaardsauna met kleine persoonlijke opgietingen verzorgd door het personeel.
Loosdrecht
Stand Up Paddling (SUP) is de snelst groeiende tak van watersport op dit moment. Je staat rechtop te peddelen op een breed board. Het is heel gemakkelijk te leren en je wordt niet nat, maar doordat je rechtop op de plank staat, heb je wel een prachtig uitzicht over de natuur om je heen. En daarnaast is Suppen een geweldig goede work-out voor het hele lichaam!
Middelburg
Familiepretpark Mini Mundi is een geheel nieuw pretpark met indoor speeltuin en het voormalige Miniatuur Walcheren (miniatuurpark). Maak een reis met de Mini Mundi Express en ontdek alle attracties van het park. Het park ligt in Middelburg.
Oudeschild
Kaap Skil in Oudeschild herbergt vondsten, schatten en werken die vertellen van jutterij, visserij, scheepvaart en het leven op en aan de zee. Bij Kaap Skil ontdek je ook hoe Oudeschild in de VOC tijd bruiste van het leven.
Hoeven
Waterspeelpark Splesj is het grootste, leukste en meest spectaculaire waterspeelpark van de Benelux. Nergens vind je zoveel pijlsnelle en metershoge glijbanen bij elkaar in de openlucht. Kom een dag naar Waterspeelpark Splesj in Hoeven en ervaar ongekend veel waterpret.