Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3008 uitjes gevonden
Den Haag
Een wijnproeverij aan boord van een van onze prachtige rondvaartboten. Ontdek onze mooie Haagse grachten onder het genot van de heerlijkste wijnen. Een uniek uitje in Den Haag.
Eindhoven
De historische locatie waar Gerard Philips in 1891 de allereerste gloeilampen maakte, is omgetoverd tot een interactief museum boordevol Philips historie. In een uur maak je een tijdreis langs de belangrijkste Philips uitvindingen en innovaties sinds eind negentiende eeuw.
Utrecht
Zwembad Den Hommel in Utrecht is de ideale plek voor in- en ontspanning! Er is voor ieder wat wils: er is een recreatiebad, een wedstrijd-, een doelgroepenbad, een zonnebank en een restaurant. Tevens zijn er tal van activiteiten voor alle leeftijden.
Amsterdam
Speel de City Escape Game nu in elke grote stad in Europa. De City game is een echte escape room maar dan niet in een kleine kamer of ruimte maar in een afgesloten deel van de stad. Dit kan in Amsterdam zijn maar ook in Utrecht, Barcelona of Praag.
Eemnes
Ontdek één van de mooiste plekken van Nederland met een duurzame en stille elektrische sloep. Voor deze sloep heb je geen vaarbewijs nodig. De manier om de prachtige omgeving van Eemnes te ontdekken. Jachthaven 't Raboes is het startpunt voor watersportliefhebbers.
Den Haag
Het museum is gevestigd in de Haagse Archipelbuurt, de negentiende-eeuwse stadswijk waar zoveel personages uit Couperus boeken ronddwalen, zoals Eline Vere uit de gelijknamige roman. Couperus kende de buurt als geen ander. Als schooljongen woonde hij aan Nassauplein 4, en zijn eerste roman schreef hij in het in opdracht van zijn vader gebouwde huis Surinamestraat 20.
Swartbroek
In Swartbroek op het Sint Cornelisplein is een Theepottenmuseum gevestigd. Hier kun je terecht om de inmiddels meer dan 1800 verschillende "gekke" theepotten te bekijken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een theepot van gemaakt.
Rotterdam
Ontdek de Rotterdamse binnenstad met deze gratis tour! Elke zaterdag om 11.00 vanaf Rotterdam CS. Iedereen is welkom!
Van 01-01-2018 tot 31-12-2020
Workshop Kaasmaken
Woerden, Woerden, Utrecht
Ontdek de finesse van het kaasmaken in de moderne kaasmakerij. Onder leiding van een deskundige kaasmaker kan de bezoeker zelf aan de slag als kaasmaker. Ervaar het proces van kaasmaken. Geschikt voor diverse groepen die actief bezig willen zijn.
Dalen
De koren- en pelmolen "Jan Pol" is niet alleen als molen te bezichtigen, maar is ook ingericht als kijk- en doe museum. Het geeft een beeld van het leven op het platteland vanaf rond 1900. Voor kinderen leerzaam en ze zijn lekker actief bezig in Museummolen "Jan Pol".