Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2948 uitjes gevonden
Hier vindt u verhalen van de Liemers en haar bewonersan de prehistorische werktuigen en mammoetbotten tot kerkelijke kunst, de typische katholieke schutterijen en vaandels van het verenigingsleven.
Het leukste dagje weg met kinderen in Den Haag! Bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Dit is het allergrootste speelparadijs voor kinderen van 4 t/m 18 jaar waar de aller-leukste indoor & outdoor attracties van Nederland te beleven zijn!
Buren
In het pittoreske Oranjestadje Buren midden in de Betuwe, bevindt zich het Museum der Koninklijke Marechaussee. Een erkend middelgroot museum met een indrukwekkende collectie, in het bijzonder voor Wapengenoten maar zeker ook voor anderen het bezoeken meer dan waard.
Achterveld
AMBC Achterveld houdt een autopuzzelrit voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. De uitdaging is de juiste route te bepalen aan de hand van een routebeschrijving.
Van 01-05-2018 tot 30-09-2018
SUP Tour op de grachten
Amsterdam / Haarlem
Een bijzonder uitje met je team of bedrijf? Boek een SUP (Stand Up Paddle) tour op de grachten van Haarlem of Amsterdam bij ons!
Hooghalen
Midden in Drenthe ligt een plek met een geschiedenis. Hier worden de levens van honderdduizend Nederlandse joden in herinnering gehouden. Op het terrein van kamp Westerbork met reconstructies en monumenten, en in het museum.
Paasloo
Beleef een waanzinnig avontuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Het klimbos ligt midden in het Paasloërbos, op steenworp afstand van Nationaal Park de Weerribben. De vier parcours en uitdagende hindernissen maken dit gloednieuwe klimbos een bijzondere locatie.
Van 20-03-2018 tot 31-12-2018
Zien met de handen
Slootdorp
Een echte uil aanraken speciaal voor mensen met een visuele beperking.
Utrecht
Uniek binnen Oudaen is de bierbrouwerij; de enige in Utrecht centrum! Wij brouwen zo'n 80.000 liter per jaar. Wij verzorgen 4 verschillende rondleidingen voor groepen vanaf 10 personen.
Bunnik
Een eendje huren met vrienden (innen), familie of collega’s van 1 tot 200 personen. Vanaf de locatie Fort Vechten in Bunnik start onze tour. Fort Vechten ligt aan de rand van Utrecht en is hierdoor zowel met de auto als met het openbaarvervoer goed bereikbaar. Huur een Eendje met of zonder spel.