Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3002 uitjes gevonden
Van 21-09-2018 tot 23-09-2018
Kannen & Kruiken Maastricht 2018
Amersfoort
We proosten met Kannen & Kruiken op een dorstlessend weekend bij de Tapijnkazerne. Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 is iedereen welkom om te genieten van de lekkerste biertjes en wijnen. Cheers!
Amsterdam
Tijdens onze gymles zal de docent verschillende sport- en spel activiteiten neerzetten. Van estafettevormen tot teamspelen, alle facetten van het gymmen komen aan de orde.
Bezoek escaperoom Get out of here in Utrecht, en je zult gegrepen worden door verhaal en avontuur in een van z'n 3 escaperooms. Je missie moge duidelijk zijn: Get out of here!
Utrecht
Speelparadijs KidZcity is het grootste indoor speel- en attractiepark in de Randstad voor kinderen tot 12 jaar. De kinderen kunnen zelfstandig de attracties bezoeken terwijl ouders zorgeloos op één van de terrassen plaatsnemen.
Van 01-04-2018 tot 30-09-2018
Tuben bij Down Under
Nieuwegein
Tuben is een spannende activiteit speciaal voor onze jonge bezoekers. Na een korte introductie waarbij de adrenaline stijgt, mogen de kinderen plaatsnemen in een snelle maar veilige rubberen band.
Delft
In Delft rijden verschillende paardentrams en koetsen. U kunt op de markt instappen en een mooie historische tour maken of u kunt ons voor verschillende arrangementen inhuren.
Welkom bij het natuurleukste museum van Nederland! In Natuurmuseum Fryslân kun je de natuur zien, horen en ruiken. Maar ook voelen. Boven en onder water. In de lucht en op het land. Want bezoeken is beleven.
Utrecht
Altijd al je eigen graffitikunstwerk willen maken? Wil jij je creatief uiten en de beginselen van graffiti aangeleerd krijgen? Kies dan voor de inspirerende workshop graffiti!
Van 18-07-2018 tot 17-09-2018
Overnachten op Pampus!
Muiden
Idyllischer dan dit kun je niet voor Pampus liggen In een prachtige floating lodge.  De lodge is een houten hut op een vlotconstructie.
Arnhem
Maak een reis om de wereld in één dag. Loop door 's werelds grootste overdekte oerwoud, ervaar de droogte in de woestijn en maak een droge duik in de tropische zeeën van Zuidoost-Azië.