Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2954 uitjes gevonden
Houwerzijl
In dit unieke museum wordt in verschillende theatrale decors het complete verhaal van de thee vertelt. Een bezoekje aan het museum is een boeiende ontdekkingsreis door wereld van de thee. Kijken, ruiken, aanraken, bijna alles mag!
Bij een autospeurtocht zoek je bijzondere plekken aan de hand van een routebeschrijving. Je rijdt een rondje tussen de 50 en 70km en komt zo weer op je startpunt uit.
Terschuur
Oude Ambachten & Speelgoed Museum - Laat je meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren.
Oudewater
In Touwmuseum "De Baanschuur" ontdek je de ware identiteit van Oudewater, namelijk de geschiedenis van de touwindustrie. In het touwmuseum zie je veel oude gereedschappen. Ook staat er een lijnbaan opgesteld. Hier kun je een eigen springtouw op maken.
Heenvliet
Ruïne Ravesteyn is de oudst bewaard gebleven ruïne van een Donjon in Nederland. Deze is uniek in zijn soort. Veel bekende figuren uit de geschiedenis zijn hier te gast geweest. Te denken valt aan "Maria de Medici" of de bekende hervormer van het eiland Voorne "Angelus Merula".
Texel, Oudeschild-Texel
Naar VOC scheepswrakken kijken zonder te duiken in de Waddenzee op de Rede van Texel. Unieke fotografische live onderwaterbeelden van onderwatercamera en digitale 3D Sonar.
Sexbierum
Bij Aeolus kan je zowel binnen als buiten spelen. Het binnengedeelte bestaat uit een gigantische piramide verdeeld in 3 verdiepingen vol vermaak en educatie. Buiten is er een groot nieuw buitenspeelterrein met als thema "de Waddeneilanden".
Utrecht
De Schatkamer is het eerste ondergrondse publiekscentrum van Initiatief Domplein. In 2010 opende de Schatkamer zijn deuren. Een unieke gebeurtenis voor Utrecht. In de middeleeuwse kelders onder het UCK komt tweeduizend jaar geschiedenis van het Domplein tot leven.
Van 23-12-2018 t/m 06-01-2019
Kerstvakantie in FutureLand
Maasvlakte
Tijdens de kerstvakantie is FutureLand ondergedompeld in kerstsfeer.
Van 18-12-2018 t/m 21-12-2018
Muziekfort in Actie voor 3FM Serious Request
Beverwijk
Stichting Fortpop Beverwijk zal van dinsdag 18 december t/m vrijdag 21 december geld gaan ophalen voor de goede doelen van 3FM Serious Request: Lifeline