Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2954 uitjes gevonden
Nieuwegein
Een volldig verzorgd feest op de casinoboot. De partyboot staat volldig voor uw gezelschap ter beschikbaar. Een leuk idee voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, familie- en of vriendenfeest.
Groningen
Lekker meezingen met hits en elkaar aftroefen met muziekkennis! Wie weet er om welk Engelstalig nummer het gaat als we de songtekst in het Nederlands voorlezen?
Alkmaar
Tussen Alkmaar en Bergen ligt speelderij "De Batavier". Een speelpark waar de tijd even lijkt stil te hebben gestaan. Er is genoeg te beleven voor zowel oudere kinderen als voor peuters.
Putten
Museumboerderij de Mariahoeve is een boerderij uit 1907. In het museum komen bezoekers te weten hoe de boer en zijn gezin destijds leefden.
Amsterdam
Het Stedelijk Museum in Amsterdam is het grootste museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in Nederland. Het museumgebouw uit 1895 is volledig gerenoveerd en is uitgebreid met een vleugel aan het Museumplein.
Goes
Stadswandeling in de binnenstad van Goes, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Kaas proeven en beleven, een bijzondere ervaring! In het Kaaspakhuis word je rondgeleid door een gids die je meeneemt in het verhaal van het moderne kaasmaken.
Eindhoven
De Eco Awareness Challenge is een duurzame team game, waarin uw team een kettingreactie teweeg gaat brengen die wordt gevoed door wind- en zonne-energie! Elk afzonderlijk onderdeel in de actie- reactie finale dient door het team te worden verdiend.
Vlissingen
Je vindt het muZEEum in Vlissingen, het maritieme bolwerk van Zeeland, met zijn boulevards, havens en scheepsbouw. Vlissingen is de enige stad in Nederland die met het historische hart direct aan zee ligt.
Amsterdam
Speel de City Escape Game nu in elke grote stad in Europa. De City game is een echte escape room maar dan niet in een kleine kamer of ruimte maar in een afgesloten deel van de stad. Dit kan in Amsterdam zijn maar ook in Utrecht, Barcelona of Praag.