Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3218 uitjes gevonden
Otterlo
Dit huifkarcentrum is gelegen in een prachtige omgeving van Otterlo, een bosrijkgebied afgewisseld door heide en zandverstuivingen Hier is het mogelijk om huifkartochten te maken met of zonder koetsier.
Westerbork
Het Museum van Papierknipkunst te Westerbork presenteert een hoogwaardige collectie van originele en internationale papierknipkunst. Jaarlijks wordt naast de basiscollectie een bijzondere deelexpositie van de knipkunst getoond.
Van 21-04-2019 t/m 22-04-2019
Paasbrunch op Slot Loevestein
Zaltbommel
Het Paasweekend is het begin van het toeristische seizoen voor de forten, vestingen, kastelen, bunkers en tussenliggend waterlinie erfgoed.
Op de indoor kermis van Funhouse Renesse vermaken alle leeftijden zich. Van flipperkast tot ballen schieten en van schuifautomaat tot videogame. Ook leuk: je hebt altijd prijs! Voor de kleintjes is er een speciaal fundorp. Uitgespeeld? Op het overdekte terras kom je heerlijk bij.
Tilburg
Boek nu het meest hilarische spel van Nederland. Hoe leuk is het om een van je vrienden, collega's of familieleden om ver te duwen? En dat ook nog eens op een veilige manier! Huur het Bubbel Bal nu!
Filmhuis De Keizer is de plek in Deventer waar films vertoond worden uit alle windstreken, voor een zo breed mogelijk publiek. Zij vertonen veel Europese films, maar er zijn ook films te zien uit alle andere werelddelen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Dit alles in een ongedwongen sfeer en in de meest sfeervolle filmzalen van Oost-Nederland.
Eersel
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Van 01-01-2019 t/m 29-04-2019
Cardiff & Miller the instrument of troubled dreams
Amsterdam
The Instrument of Troubled Dreams is een site-specifieke installatie van Janet Cardiff and George Bures Miller, gecomponeerd in en rondom de Oude Kerk.
Speeltuin de Viking is de oudste en de grootste speeltuin in de gemeente Geldrop–Mierlo. Bijzonder aan de speeltuin is dat er een aantal exotische bomen staan waardoor er volop schaduw is, maar er is ook voldoende plek om te zonnen. Zij bieden ruim 10.000 m2 speelplezier, met 17 grote speeltoestellen en 28 kleinere. Er is een aparte peuterhoek. Voor de ouders zijn er een groot aantal picknicktafels met parasols.
Medemblik
In het museum kun je zien hoe de bakkers vroeger hun waren maakten en aan de man brachten. In het hele museum proef je nog de echte sfeer van vroeger.