Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3218 uitjes gevonden
Het is de enige overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw: de Koninklijke Porceleyne Fles in Delft. Hier beschilderen de meester-schilders het alom bekende Delfts blauwe porselein nog volledig met de hand. Beleef dit authentieke productieproces van dichtbij in de Royal Delft Experience en sta met je neus boven op dit wonderschone keramiek.
De grote zaal, de Luxor, uitgerust met 3D technologie om films nog mooier en beter te vertonen. Tevens Dolby Digital EX voor het beste geluid wat je je maar kunt wensen. JBL speakers en ëëm van de zwaarste subwoofers van Nederland maken dit auditorium helemaal af. Film beleven wordt een hele nieuwe ervaring in 3D! Wil je voorafgaand aan de film, of uiteraard na de voorstelling na-borrelen, dan kan dat in het geheel vernieuwde theater cafë Bubbels. Een gevarieerd aanbod van dranken en lekkere borelhapjes maken Bubbels een aangename gelegenheid om je avond te beginnen of af te sluiten!
Of u nu met uw partner, gezin, familie, vrienden of groep naar Texel wilt: uw Texel vakantie begint hier! De Krim | Texel bestaat uit 8 verschillende parken verspreid over Texel. De parken liggen op de mooiste plekken van Texel: altijd grenzend aan natuur en dichtbij duinen, strand en zee! Kies het park dat bij u past: Van prachtige campings tot het best uitgeruste vakantiepark van Texel met velefaciliteiten. Van rustig bungalowpark tot stijlvol hotel of luxe appartementen. Leuke extra: Als onze gast golft u met korting op Golfbaan De Texelse! Tot Texel!
De nieuwste films kijken of een romantisch avondje? CineCity in Vlissingen heeft altijd het nieuwste aanbod. Bovendien kan in het naastgelegen CineCafé een leuk arrangement worden gereserveerd.
Schagen
Dr. Crypto is gesignaleerd in jullie stad en hij heeft meerdere mensen gegijzeld! Hij heeft ze verspreid over de stad in hermetisch afgesloten kamers. Dr. Crypto wil losgeld voor elke gijzelaar.
Wij heten u van harte welkom op onze website en hopen u een goed beeld te kunnen geven van Buitencentrum Hessenheem.Buitencentrum Hessenheem is het hele jaar door geopend en biedt u de mogelijkheid in alle seizoenen op en top te genieten. Kijkt u gerust even rond. Mocht u nog iets meer willen weten, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, of beter nog; kom eens langs!Wij hopen dat u na het bezoeken van onze site begrijpt waarom wij altijd zeggen: 
Markelo, machtig mooi!
Harmelen
De Kerstquiz staat garant voor een sfeervolle avond met de leukste pubquiz van Nederland waar onze presentator voor een echte kerstsfeer zal zorgen. Hierbij blikken we ook terug op het jaar 2019 met veel muziek en vooral ook hilarische filmpjes.
Het Vlaemsche Erfgoed is niet een museum, maar een hele straal vol met nostalgie en cultuur: het Slijkstraatje. In de Erfgoedwinkel kopen bezoekers een kaartje, dat vervolgens toegang geeft tot alle winkeltjes en musea in de straat. Drink een lekker biertje in Herberg De Natte Pij of bezoek de timmerwerkplaats.
In Twente, bijna tegen de Duitse grens, is een uniek openluchtmuseum te vinden aan de rand van het historische stadje Ootmarsum. Het is een museum dat het leven op het platteland van honderd jaar geleden in Twente laat zien. Je vindt er de typische Saksische boerderijtjes, compleet ingericht, bijgebouwen die de boer nodig had om te overleven: een bakspieker, een smidse, een wagenmakerij, een bijenstal, veeschuren, wagenschuren, kapschuur voor landbouwgereedschappen, etc. 
Gouda
Maak met je team een knikkerbaan van recyclemateriaal. Het bouwen van een knikkerbaan is een hele bijzondere ervaring. Samenwerken, creatieve ideeën bedenken en problemen oplossen, daar draait het om bij deze workshop.