Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3123 uitjes gevonden
Amsterdam
De deelnemers worden verdeeld in groepen en zullen per groep 6 verschillende spellen gaan spelen. Hierbij moeten de groepen snelheid, denken, kracht en slimheid gebruiken.
Onze B&B met sfeervolle houtkachel(en hout) ligt aan de rand van het dorp en grenst direct aan het bos- en heidegebied "Het drouwenerzand". De B&B (gratis WIFI) bevindt zich in een apart gedeelte van onze verbouwde boerderij op de beg. grond met eigen ingang en eigen badkamer. De landelijke kamer heeft 2 heerlijke boxspringbedden, smartTV (gratis netflix), boeken, aanrechtje met koelkast en onbeperkt senseo koffie en thee. Openslaande tuindeuren naar eigen terras. Uitgebreid ontbijt met vers gebakken broodjes, vers sap en eitje van eigen kippen. Achter ons huis loopt 'het drenthepad' en een natuurwandelroute van 4 km. Daarnaast het bijvoetpad van 15 km langs o.a. de rivier de Hunze. Hunebedden zijn er op nog geen km afstand. Voor de fietsers is er de Flintenroute (45km). Veel rust en privacy door de ligging, de grote tuin met boomgaard, eigen ingang en terras met groen rondom. Bij kouder weer steken we graag het houtkacheltje voor u aan en 's zomers hangt er een luie hangmat klaar.
Een museum waar je een reis maakt in een menselijk lichaam is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo'n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dit alles leer je bij CORPUS!
Biddinghuizen
Flevonice is zowel 's winters als 's zomers geopend voor een unieke beleving voor groepen, particuliere bezoekers, zakelijke- en feestelijke bijeenkomsten.
Den Bosch
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Den Bosch is een unieke belevenis. Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Gaat de deur van de Escape room open of...
Harmelen
De Kerstquiz staat garant voor een sfeervolle avond met de leukste pubquiz van Nederland waar onze presentator voor een echte kerstsfeer zal zorgen. Hierbij blikken we ook terug op het jaar 2019 met veel muziek en vooral ook hilarische filmpjes.
Hilversum
De Beeld en Geluid experience is een sensationele attractie op het gebied van televisie, radio, film en muziek. Kijken, luisteren, maar vooral ook doen staan hierin centraal. Je kunt je urenlang verdiepen in alle aspecten van de media in 15 verschillende themapaviljoens.
Leeuwarden
Het Fries Museum gaat over de Friezen en over Friesland, een eigenzinnig stukje "buitenland" in Nederland. Over de elf steden en het platteland, de verhouding met het water, de zoektocht naar het typisch Friese en de plek van Friesland in de wereld.
Geniet van alle faciliteiten van de sauna met enkel bekenden. De heerlijke Finse sauna, infrarood cabine, jacuzzi en stoomcabine zorgen voor totale ontspanning. En vergeet zeker niet een heerlijke massage te boeken!
Reis door verschillende werelddelen en bewonder vele dieren in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Ruik, kijk en luister. Duik in het imposante Oceanium. In deze geheel overdekte waterwereld maak je een ontdekkingsreis over de zeebodem. Ontmoet er grote scholen vis en haaien, maar ook speelse zeeotters en zeeleeuwen. Tegenover het Oceanium kun je de ijsbeertjes en hun ouders zowel boven als onder water bewonderen. Dichterbij durf je niet! Tijdens jouw ontdekkingsreis ontmoet je in Azië o.a. de olifanten en sta je neus aan neus met de tijgers in de Tijgerkreek en in Afrika sta je oog in oog met de giraffen op de nieuwe savanne.