Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2828 uitjes gevonden
Utrecht
Het Centraal Museum beheert naast de grootste Rietveldcollectie ter wereld, ook een rijke verzameling kunst, die bestaat onder andere uit oude kunst, moderne kunst, mode en stadsgeschiedenis.
Amsterdam
Je kijkt 1,5 uur lang je ogen uit tijdens de Amsterdam Harbour Cruise langs de oevers van het IJ. Er is een gids aan boord om je een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen.
Nieuwegein
Een leuke boottocht voor uw bedrijfsfeest, familiefeest, bruiloft of themafeest. De themaboot biedt u de oplossing. Ons vaargebied is Utrecht en omstreken.
Dordrecht
Naast een boeiende expositie waar je veel over sterrenkunde te weten komt, vindt je er ook de grootste collectie meteorieten van alle sterrenwachten in Europa.
Tilburg
Altijd al jouw favoriete quote als tekstbord willen hebben? Dan is de hippe workshop tekstborden maken in Tilburg of Breda echt iets voor jou! Tijdens de workshop leer je alle tips en tricks over handletteren en ga je daarmee aan de slag op een krijtbord.
Hoorn
Het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn is een nostalgisch museum, waar je je waant in de vorige eeuw. Oude interieurs en duizenden voorwerpen vertellen over het alledaagse leven van toen. Leuk om te combineren met een bezoek aan de prachtige stad Hoorn.
Loosdrecht
Stand Up Paddling (SUP) is de snelst groeiende tak van watersport op dit moment. Je staat rechtop te peddelen op een breed board. Het is heel gemakkelijk te leren en je wordt niet nat, maar doordat je rechtop op de plank staat, heb je wel een prachtig uitzicht over de natuur om je heen. En daarnaast is Suppen een geweldig goede work-out voor het hele lichaam!
Tiel
Dit museum biedt informatie over de geschiedenis van Tiel, zoals bodemvondsten en een maquette van de stad uit 1650. Het museum heeft wisselende exposities waarin de archeologie en streekgeschiedenis van Tiel aan de orde komen.
Tholen
Ervaar de krachten van een motor met 300 PK. Stap op onze zwarte rib en beleef de rit in 20-25 minuten
Roosendaal
Wellness Roosendaal is een sauna- en beautyresort gelegen op Recreatiepark de Stok in Roosendaal. Ontspan in één van de sauna's of laat je lekker verwennen met een beauty arrrangement. Na een bezoek aan Wellness Roosendaal ga je weer als herboren naar huis.