Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3408 uitjes gevonden
Zeist
Fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt. Kom gezellig naar de voorstelling van Anna Neuteboom.
Van 18-07-2019 t/m 21-07-2019
Zwarte Cross 2019
Vragender
Hét grootste motorcross evenement van het jaar! Motorcross gemixt met gevaarlijke stunts, muziek, theater en natuurlijk een heleboel humor.
Met je collega's of vrienden suppen door de grachten van Amsterdam. Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje, verhuur of clinic, alles kan!
Ermelo
Windsurfen! Leer van ervaren instructeurs de basis van het windsurfen. Na een 2-urige clinic waar alle materialen inbegrepen zijn ben ook jij een heuse surfdude of -chick. Lekker nagenieten op het surfy terras en de ultieme stranddag is compleet.
Noordwijk ZH
Heb je altijd al eens willen powerkiten? Zoek je een sportief uitje met je collega's of vrienden? Of wil je graag eens kennis maken met de kitesport? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn een school die gespecialiseerd is in powerkiten.
Groningen
Geniet van de bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten van Groningen en ga samen met je familie of vrienden lekker varen in één van de elektrische sloepjes van Rondvaart in Groningen. Een ideaal en uniek uitje om de stad Groningen eens beter te verkennen.
Zeist
Nieuwe cabaretvedette begeeft zich op een muzikale zoektocht naar alles.
Van 26-07-2019 t/m 27-07-2019
Zomercarnaval Rotterdam 2019
Rotterdam
Eén van de grootste gratis straatfestivals. 178 verschillende culturen komen samen.
Van 24-07-2019 t/m 14-08-2019
Spakenburgse Dagen
Bunschoten-Spakenburg
Kom tijdens de Spakenburgse dagen in het centrum cultuur proeven, klederdracht spotten of gezellig inhaken bij optredens van shantykoren.
Zundert
Het Vincent van GoghHuis is een huis met herinneringen en belevingen. Op de geboortegrond van deze meester wordt ook aandacht besteed aan zijn vakbroeders, van toen en nu. Daarmee wordt één van zijn dromen gerealiseerd, namelijk een plek voor de kunst van de toekomst.