Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3046 uitjes gevonden
Schin op Geul
De vluchtgangen van de sprookjesachtige Kasteelruïne van Valkenburg vormen het decor om via trappen, ladders en een ondergrondse klettersteig een spannende tocht af te leggen. Incl de unieke 30 meter abseil in de eeuwenoude waterput v/h Kasteel.
Vanuit het drukke centrum van Rotterdam vaart het schip de Nehalennia in de zomermaanden naar het prachtige, wereldwijd bekende landschap van Kinderdijk. Bewonder het landschap en de beroemde molens van Kinderdijk: een betoverend stukje Holland. Onderweg geniet je binnen of buiten op het dek van het uitzicht en wat te drinken.
Hoorn
In de rijke geschiedenis van Hoorn wemelt het van de spannende, zonderlinge en bloedstollende sagen en legenden. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt ze tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Hoorn: een bijzondere mix van historie en verteltheater.
NIEUWEGEIN
Feesten op het water met de themaboot! Diverse arrangementen of complete verzorging op maat. De partyboot ligt aangemeerd voor het voormalig klooster De Lantaern.
Vanaf de Loskade te Middelburg (tegenover het NS-station) vertrekt er in de periode zondag 3 mei t/m zondag 27 september dagelijks een rondvaart.De rondvaart gaat vanuit Middelburg naar het Veerse Meer, gaat door het Kanaal door Walcheren richting Veere.

Mede door de hoogte van het moderne schip heeft u een prachtig wijds uitzicht over Walcheren. Aan het einde van het Kanaal door Walcheren zal de rondvaartboot een schutting maken in de sluis van Veere.Nadat u een echte schutting heeft meegemaakt, vaart de rondvaartboot op het Veerse Meer, waarna een korte tussenstop in Veere een vaartocht over het watersport- en natuurgebied Veerse Meer wordt gemaakt.
Loozen
De Ada Hofman Vijvertuin bestaat uit ongeveer 30 tuinen met daarin 50 vijvers die zijn geprojecteerd rondom 3 grote natuurvijvers en vormen zo samen de grote tuin.
Lelystad
TOMMY KIDS FOREL SPECIAL Toms Creek heeft speciale kinder"vis"feestjes ontwikkeld.
B&B Schultehoes is gelegen aan de voorzijde van de 300 jaar oude Saksische boerderij en heeft een eigen ingang. In de stookhut is een sfeervolle ontbijtruimte gemaakt. De B&B bestaat uit een ruim verblijf met privé badkamer voorzien van twee wastafels, een douche en toilet. Draadloos internet en tv is aanwezig. De gasten hebben een eigen terras tot hun beschikking. Fietsen kunnen eventueel worden gestald in de schuur en er is ruime parkeergelegenheid. Huisdieren zijn niet toegestaan en roken kan op het terras. Eext ligt in het Nationaal Beek- en Esdorpen landschap de Drentse Aa. Het is een dorp met zeven brinken ingeklemd tussen het Staatsbos, weilanden en landgoed ter Borgh inclusief het schitterende Pinetum. Er zijn volop recreatiemogelijkheden om te wandelen o.a. knapzakroutes en het boomkroonpad, fietsen, paardrijden, vissen, kanoën en zeilen. In het dorp zijn drie hunebedden te bewonderen, waarvan er een met een kelder. Het dorp heeft een dorpsmuseum de Kluis en 3 restaurants.
Zaandam
Leer hoe je een echt goede ontspannende massage kan geven.
In deze jachtige tijd is het prettig om u eens heerlijk te ontspannen. Ons Beauty Center in Hoogeveen (Drenthe) biedt u hiervoor alle gelegenheid. In een sfeervolle, rustige omgeving maken vermoeidheid en spanningen plaats voor een energiek gevoel. Dat maakt een bezoek aan Beauty Center de Terp telkens weer tot een belevenis. Waar persoonlijke aandacht en kwaliteit bij ons vooropstaan. De Terp is een Beauty Center, Wellness en Schoonheidssalon in een. Het biedt zowel mooie beauty arrangementen als hoogwaardige behandelingen o.a. cavitatie aan met uitstekende faciliteiten.