Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3039 uitjes gevonden
Museum Het Petershuis in Gennep is een museum dat een archeologische en hedendaagse collectie van voorwerpen uit de regio tentoonstelt. De archeologische collectie is geschikt voor weterschappelijk onderzoek en is in een digitaal overzicht ondergebracht. Daarnaast zijn er ook wisseltentoonstellingen. Het huis vormt samen met het stadhuis van Gennep, het gemeentekantoor, de oude kerktoren van Sint-Martinus en de Nederlands-hervormde kerk aan de Markt een belangrijk onderdeel van de historie van Gennep.
Joure
Subtropisch zwemparadijs Swimfun in Joure heeft een wildwaterbaan die je meeneemt door de jungle, langs watervallen en door grotten. Beleef spetterende avonturen in een zwembad vol vermaakt voor jong en oud.
Emmen
Temidden van het prachtige Drentse landschap ligt Wildlands Adventure Zoo Emmen. Maak een ontdekkingsreis in dit kindvriendelijke dierenpark. Wildlands Adventure Zoo Emmen doet er alles aan om de dieren een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving te bieden.
Groningen
Tijdens deze chocoladeworkshop maak je kennis met het patisserie vak en kom je meer te weten over chocolade! Je gaat heerlijke massieve bonbons en flikken maken, en neemt ze aan t eind mee naar huis!
Amsterdam
Het Medieval Torture Museum toont meer dan 100 martelwerktuigen die werden gebruikt in de Middeleeuwen. De unieke verzameling van foto's, tekeningen, martelwerktuigen en wassen beelden tonen de grimmige sfeer van de Middeleeuwen. Het laat zien hoe slecht de mensen met elkaar omgingen.
Nijmegen
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Nijmegen is een unieke belevenis. Je hersens draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Weten jullie te ontsnappen?
Van 27-10-2019 t/m 26-01-2020
Koele Wateren
Hoorn
In deze tentoonstelling ontdek je de rol van water; ons grootste vriend, maar ook ons grootste vijand.
Kootwijkerbroek
Ballonteam Wessel is dé ballonspecialist in de wijde omgeving van Barneveld. Bij ons bent u aan het juiste adres voor unieke ballonvaarten waarbij we u een prachtig uitzicht over het Nederlandse landschap bieden.
Groningen
Een stadswandeling is de leukste manier om Groningen te ontdekken. Onze gidsen zijn echte verhalenvertellers met jaren ervaring. Met onze culinaire wandeling combineer je heerlijk eten met een leuke stadswandeling.
Amsterdam
De nieuwe teambuilding game van Uitjesbureau. De deuren vallen dicht en u kunt geen kant op. Het is 1 grote val… U bent gehackt en opgesloten.