Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3372 uitjes gevonden
Tholen
Leer onder begeleiding van een ervaren instructeur schieten met verschillende wapens. Wie wordt de Robin Hood van de groep?
Paasloo
Beleef een waanzinnig avontuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Het klimbos ligt midden in het Paasloërbos, op steenworp afstand van Nationaal Park de Weerribben. De vier parcours en uitdagende hindernissen maken dit gloednieuwe klimbos een bijzondere locatie.
Eindhoven
Stand Up Paddleboarden is de leukste en nieuwste watersport! Staand peddel je door de lokale wateren in- en buiten je stad naar keuze. Suppen is voor iedereen! Boek nu een SUPdag voor je bedrijfsuitje, familiedag of evenement.
Alphen aan den Rijn
In het Schildpaddencentrum kom je vele soorten land- en moerasschildpadden tegen in allerlei formaten uit alle delen van de wereld. De schildpadden worden uitsluitend verkregen uit opvang. Een bezoek aan het schildpaddencentrum is mede door het educatieve karakter zeer de moeite van het bezoeken waard!
Amsterdam
Een uitgebreide ronde met een gids door het stadion waarbij o.a. de grasmat, de business seats en het hoogst gelegen stoeltje worden bezocht.
Bakkeveen
Doolhofpark & Bospaviljoen Bakkeveen is een pannenkoekenhuis in de bosrijke en toeristische plaats Bakkeveen. Uniek aan het concept is de traditionele doolhof speeltuin, waarbij de kinderen zelf in actie moeten komen om de toestellen te laten bewegen.
Rotterdam
Midget Golfbaan Parkhaven in Rotterdam is een baan met 18 holes. Of je nu jong of oud bent, Parkhaven is er voor iedereen. Voor kinderen tot 4 jaar zijn er speciale speelgoedsticks, zodat ook zij lekker mee kunnen spelen.
Amsterdam
Er is genoeg te doen in het Amstelpark. Genieten van de mooie omgeving of lekker een balletje slaan op de 18 holesbaan.
Amsterdam
EYE, het nieuwe filmmuseum, is sinds 2012 gevestigd in een spectaculair gebouw aan het IJ, pal tegenover station Amsterdam Centraal. Dagelijks zijn hier de nieuwste films en de mooiste klassiekers te zien. De meeste films komen uit de internationaal vermaarde EYE-collectie van ruim dertigduizend filmtitels. Sommige films komen zelfs uit 1895.
B&B Onder de Dom is een heerlijke plek en een compleet prive-appartement met eigen opgang! Het is fris en licht, en ingericht met zorg. In een lekker bed slapen onder de 'kloostermoppen', bakstenen die in de vorige eeuw werden gebruikt om kloosters en kerken te bouwen. Het appartement ligt aan het plein achter de Buurkerk, en je slaapt ook praktisch onder de Dom, waar je in 180 stappen naar toe loopt. Het pleintje van de Buurkerk is rustig, je kunt daar ook lekker buiten zitten. Het is een heel huis, met een grote tafel voor 6 pers, een tweepers bed, plus slaapbank voor 1 a 2 pers en extra tafel. Een tv en wifi, een oven/ magnetron en 2 kookpitten in een compact & compleet open keukentje. Een ruime eettafel voor een lekkere nespresso en een krantje. Het bed is opgemaakt en de handdoeken liggen klaar, net als een welkomstcadeautje van Rituals en Nespresso cups! Let op: prijs is excl ontbijt, er is zoveel leuks om de hoek! Het ligt echt midden in het centrum, top.