Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2828 uitjes gevonden
Best
Het nationale speelgoedmuseum Spelebos is gevestigd op het museumpark van Bevrijdende Vleugels aan de Sonseweg 39 in Best. Groot en klein, jong en oud, speelgoed is bestemd voor iedereen. Het Spelebos is één groot dorp waarbij alle museumstukken verwerkt zijn in prachtige diorama’s die volledig tot leven komen middels het gebruik van beeld, licht, geluid en beweging!
Den Haag
Altijd speelplezier bij het Zuiderparadijs. Heerlijk klimmen en ravotten in de indoor speeltuin of rijden in een stoere Mini-Cars of motoren op het circuit van het grootste indoor verkeersplein van Nederland.
Haarlem
De Storytrail stadswandeling Haarlem is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Onderweg kunt u genieten van de mooiste sagen, legenden en historische verhalen uit het rijke verleden van de stad.
Van 16-06-2018 t/m 28-10-2018
Landkunstexpositie aan de Zuiderwaterlinie
Moerdijk
Landkunstexpositie aan de Zuiderwaterlinie met Sabina in Heijningen als decor van deze expositie. Negen kunstenaars leggen met hun werk de verbinding tussen het verleden, heden en de toekomst van het fort.
Bennebroek
Beleef een onvergetelijke dag vol speelplezier in Europa's grootste speeltuin. Er zijn namelijk meer dan 350 speeltoestellen en attracties! Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest of wil je toch liever spelen met water? Waterspeeltuin "De Oase" biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.
Laren
Voel je zo vrij als een vogel en zweef door het luchtruim met BAS Ballonvaarten. Tijdens een luchtballonvaart voel je de rust en stilte. Geniet van het geweldige uitzicht op de verschillende natuurgebieden. BAS Ballonvaarten kan vanaf 30 plaatsen in heel Nederland vertrekken.
Amsterdam
Kom je ook glow minigolfen? Waan je een middag in een wereld van Michiel de Ruyter, piraterij en schurken. Magische blacklights zorgen voor een spannend effect. Glow in the dark midgetgolf is leuk voor iedereen.
Gorredijk
Bij Thermen Saunastate is er voor iedereen wel iets te vinden.
Van 13-04-2018 t/m 31-10-2018
Educatief kinderfeestje
Slootdorp
Neem een kijkje in de wereld van de uilen, bijzonder krachtige maar stiekum zachtaardige vogels.
Vlissingen
Sta oog in oog met een echte haai, speel in de spannende attracties en speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. Kruip in de huid van een echte piraat en ervaar in het Arsenaal wat een piraat allemaal moet trotseren. Je wordt een volleerd piraat in het Arsenaal.