Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3046 uitjes gevonden
Den Haag
Kom voor een gezellig dagje uit naar Familiepark Drievliet in Den Haag. In dit park zal je je geen moment vervelen met de spannende attracties die het te bieden heeft. Gillend in de achtbaan de Kopermijn of in een uitgeholde boomstam de waterval af in de wildwaterbaan Jungle River.
Ga snuffelen tussen antieke spullen in de Gelderse Achterhoek. Venema Antiques heeft een prachtige collectie met veel antieke meubelen, oude schilderijen, meubels en meer! Ben je een autoliefhebber? Bezichtig alle soorten en maten oldtimers! Alles is te koop, maar rondkijken tussen de enorme collectie is ook zeker de moeite waard!
Waar anders dan in het Gelderse Hanzestadje Hattem, met zijn middeleeuwse stadskern en de vele pittoreske geveltjes, is het werk van Anton Pieck beter op zijn plaats? Terecht is hier in 1984 het 'Huis voor Anton Pieck' gevestigd. Met zijn tekeningen schiep Anton Pieck een compleet eigen wereld: idyllisch, romantisch en veelal met een fijn gevoel voor humor. Een plezier om naar te kijken! Bewonder zijn talent in het Anton Pieck Museum in Hattem. 
Utrecht
In de voormalige gevangenis aan de singel in Utrecht is nu Gajes in de Bajes gevestigd. Laat je opsluiten met je familie, vrienden of collega's en probeer onder het oog van een chagrijnige bewaker binnen een uur te ontsnappen!
Borne
Het Bussemakerhuis is gebouwd in 1779 en gelegen in het beschermd dorpsgezicht van "Oud Borne". Het is een voor het publiek opengesteld monumentaal linnen-fabrikeurshuis.
Het Grafisch Museum in Groningen laat niet alleen de historie zien van de grafische kunst en industrie, maar ook de hedendaagse grafische kunst. Daarnaast zijn er in dit museum zeer regelmatig wisselende tentoonstellingen van kunstenaars. In het museum zijn, in bedrijf zijnde, oude grafische machines te bekijken. Regelmatig zijn er wisselexposities. Bovendien zijn er workshops boekbinden, houtdrukken, etsen en zeefdrukken te volgen.
Paarden en pony’s na hun twintigste levensjaar laten genieten van een welverdiende oude dag, daar zetten de mensen van Stichting De Paardenkamp zich dagelijks voor in. Dankzij donateurs en vrijwilligers vinden 120 paarden en pony’s een goed verzorgd thuis op onze drie boerderijen met volop graas- en stalruimten. Kom langs in Soest en ontmoet de paarden en pony’s van De Paardenkamp.
Ommen
Dit is de escape room van Overijssel. Met een groep van tot 8 personen betreden jullie het schip en proberen jullie in 60 minuten te ontsnappen. Ontrafel codes, puzzels, open sloten en vind oplossingen en ga samen met je team de uitdaging aan.
Oosterhout
Chimpie Champ Oosterhout is de derde locatie van een keten van binnenspeeltuinen met als thema 'Dieren en Jungle'.
Hierden
De Zwaluwhoeve in het dorp Hierden (vlakbij Harderwijk) is een wellness resort midden in de prachtige Veluwse natuur. Omringd door landerijen, uitgestrekte akkers en groene weiden kom je weer helemaal tot rust. De Zwaluwhoeve is een luxe wellness met alle comfort.