Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2950 uitjes gevonden
Den Haag
Altijd speelplezier bij het Zuiderparadijs. Heerlijk klimmen en ravotten in de indoor speeltuin of rijden in een stoere Mini-Cars of motoren op het circuit van het grootste indoor verkeersplein van Nederland.
Oldenzaal
Voor buitenstaanders is carnaval alleen maar feesten in bijzondere kostuums. In het Carnavalsmuseum de Hofnar in Oldenzaal wordt de geschiedenis van het carnaval bewaard. Gebruiksvoorwerpen van de prinsen en prinsessen doen herinneringen herleven. In één van de armenhuisjes is dit bijzondere stukje historie van Oldenzaal te bekijken.
Groesbeek
Uit de geschiedenis ontstond een modern museum op één van de mooiste plekken van Nederland. Tussen heuvels en bossen is het verleden tot leven gebracht in het Bevrijdingsmuseum.
Vlaardingen
Op zaterdag 13 oktober vieren de Wannebiezz hun meezingfeest in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal. Het thema dit jaar is Ol de wee op zee, een prachtgelegenheid om de Rotterdamse zeemansliedjes en lofzangen op de Rotterdamse haven de revue te laten passeren.
Van 01-01-2018 tot 31-12-2020
Rondleiding Kaaspakhuis
Woerden
Nieuw in Woerden en uniek in Nederland, Het Kaaspakhuis proef en smaak centrum is dé plek waar alles op het gebied van kaas samenkomt. Leren, kijken, proeven en meer! Nergens in Nederland kom je zo dichtbij de kaas als is in het hypermoderne Kaaspakhuis aan de Emmakade in Woerden!
Rotterdam
Infiltreer in een geheime organisatie in het oude havengebied van Rotterdam. 40 medespelers en een tal van goed getrainde acteurs nemen jou mee in deze 2,5 uur durende totaalbeleving.
Heerlen
Het Thermenmuseum in Heerlen laat je een stuk van de Romeinse geschiedenis beleven. Lucius Ferenius, de pottenbakker, neemt je mee naar een handelscentrum langs de grote weg van Boulogne-sur-Mer naar Keulen in zijn woonplaats Coriovallum.
Amsterdam
Bleekemolens Race Planet for Kids in Amsterdam is een mega indoor speelparadijs dat groot, verrassend en afwisselend is. Kinderen van 2 tot 12 jaar willen het liefst blijven slapen om morgen weer vrolijk verder te kunnen spelen! Het is ook mogelijk om te bowlen.
Van 15-06-2018 tot 09-09-2018
Zintuigen Jeanine Keuchenius
Zevenaar
Schilderijen van Jeanine Keuchenius laten de klank horen van die natuur, en van het leven van mensen in uithoeken van de geschiedenis.
Utrecht
Museum voor hedendaagse Aboriginal kunst is de plek in Europa om Aboriginal kunst uit Australië te ervaren. In het museum zie je hedendaagse Aboriginal kunst uit alle windstreken van Australië. Net als de Aboriginal kunst is ook het museum voortdurend in beweging.