Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3039 uitjes gevonden
Lelystad
Doe een stap terug in de tijd en ervaar op een comfortabele en luxe manier in de sfeer van toen met het comfort van nu het zeilen uit de Gouden Eeuw!.
Kekerdom
De Waard van Kekerdom is vlakbij de ingang van de Millingerwaard gelegen en vormt daarmee een ideale uitvalsbasis voor een wandeling of excursie in het gebied.
Lichtaart (België)
De attracties in Bobbejaanland zijn goed voor heel wat plezier, sensatie en spanning! Het hele jaar kun je bovendien genieten van onvergetelijke shows. Ook voor de kleine kinderen is er zelfs een apart land, namelijk Kinderland!
's-Gravenzande
Meegenomen worden door krachtige tweelijns powerkites is een fantastische belevenis! Powerkiten, oftewel vliegeren met grote krachtige vlieger, is een spectaculaire activiteit voor jong en oud en is zowel individueel als in groepsverband aan te leren.
Schagen
Een gevaarlijke bende heeft ingebroken in jullie kantoor en stal een uniek prototype. De directie liet er geen gras over groeien en schakelde een detective in om de bende te achtervolgen. Echter, enkele dagen geleden werd alle communicatie met de detective verbroken…
In het uitgestrekte bosrijke Drenthe liggen de prehistorische hunebedden. Dit zijn de oudste monumenten van Nederland. Er staan in Nederlands nog 54 exemplaren. De Hunebedden Wijzer is uw gids voor een dagje uit langs de hunebedden in Drenthe.
IJsselmuiden
Hanzestad Kampen; de ideale omgeving en stad voor een ontspannen vaartocht. Bekijk het mooiste stadsfront van Nederland vanaf de IJssel of ontdek de rijke natuur van de IJsseldelta. Rondvaarten, verhuur motorbootjes en waterfietsen.
Van 12-01-2019 t/m 30-06-2019
Capella Greca Project – Work-in-progress expositie & eindresultaat!
Valkenburg aan de Geul
Een van de meest bijzondere plekken in Museum Romeinse Katakomben is de Capella Greca: een prachtige ondergrondse kapel, voorzien van kleurrijke fresco’s, Griekse inscripties en verstilde ornamenten.
Rotterdam
Miniworld Rotterdam (voorheen Railz Miniworld) is een attractie voor jong en oud. Er is van alles te zien en te beleven in de levendige wereld met herkenbare Nederlandse landschappen. Miniworld Rotterdam is overdekt en dus ook bij regenachtig weer een prima dagje uit.
Ben jij benieuwd naar wat de politie, brandweer en geneeskundige hulpdiensten iedere dag doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken? Ontdek het bij PIT! Hier maak je op een interactieve manier kennis met de nieuwste innovaties voor veiligheid. Blus zelf een brand, speel spannende games en onderzoek een misdaad.