Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3039 uitjes gevonden
's-Hertogenbosch
Sportiom één van de grootste, leukste en modernste sport- en vrijetijdsattractie van Nederland. De combinatie van een ware schaatsattractie en een subtropisch zwemparadijs onder één dak is uniek in Europa.
Rotterdam
Maak een Superlooks Experience op maat of kies uit één van onze arrangementen. Het wordt zonder meer een bijzondere ervaring die jullie nooit zullen vergeten!
Utrecht
Hacked:Een bloedstollend cyberavontuur: Hacked!Een hackers collectief heeft de volledige macht over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. De cybercriminelen willen geld zien (in bitcoins). Anders zullen de represailles bijzonder onplezierig zijn: alle betalingsverkeer zal worden platgelegd en niemand binnen uw team krijgt deze maand zijn of haar salaris. Gelukkig komt er hulp. Maar wel uit een heel onverwachte hoek... een veroordeelde meesterhacker! Deadline:Houdt u van escape rooms? Deze variant speelt u op elke gewenste locatie....Deadline is echt teambuilding! Met uw team zit u rondom een koffer waarin u alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen. Maar ook deze koffer zit op slot. Kunt u de koffer openen en de aanwijzingen ontcijferen?  
Een prachtige grachtentocht met de trekschuiten Jan Salie of Jan Kordaat door de monumentale binnenstad van Gouda. De tocht volgt de historische vaarroute door de stad die vanaf de vroege middeleeuwen de enige verbinding vormde voor de handel tussen Vlaanderen en Hollandse steden. De tocht wordt begeleid door de schipper met historische wetenswaardigheden en anekdotes.
Maarssen
De Maarsseveense Plassen is een uniek gebied voor recreatie, (water)sport en outdoor activiteiten. Er is een ruim strandbad voor veel zwemplezier en er zijn groene ligweiden. Het gebied is ook uitstekend voor de sportieve activiteiten, zoals fietsen, skeeleren, trimmen of wandelen. Maar er is ook ruimte voor paardrijden, kanovaren, survival, vissen en duiken.
Vanuit de Maritiem Museum Haven vaar je een rondje Noordereiland en zie je de Rotterdamse skyline op z'n mooist, je gaat onder de oude spoorhefbrug door en via de Erasmusbrug naar voormalig hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, Hotel New York en langs stoomschip De Rotterdam en weer terug naar de museumhaven.
Rotterdam
Vier de voorjaarsvakantie aan boord van het schip ss Rotterdam. Kom gezellig knutselen en doe de speurtocht!
Bed & Breakfast "De Kandelaar" is gevestigd midden in het landelijk gebied van Flevoland op een modern melkvee- en akkerbouwbedrijf. U kunt genieten van het prachtige wijdse uitzicht en er heerst een geweldige polderrust. Vanuit De Kandelaar zijn de pretparken Aviodrome, Batavia-stad, Walibi World, Natuurpark Lelystad en Dolfinarium makkelijk bereikbaar. De bezoekers van ons gastenverblijf hebben de beschikking over gratis Wifi. In de kast liggen verschillende bordspelen. Buiten is er een eigen terras en grasveld waar een lekker potje voetbal, volleybal of badminton kan worden gespeeld. Voor de kleintjes is er een glijbaan en trampoline. Daarnaast is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stallen. De familie van Kempen en van Diepenbeek leiden u graag rond langs de kalfjes, de melkrobot, de trekkers en wat er nog meer te zien is op een modern melkvee- en akkerbouwbedrijf.
Iedere maandag tot vrijdag in de maanden juli en augustus kunt u om 14.00 uur aan boord gaan van de electrisch aangedreven open rondvaartboot. Het vertrek is vanaf  de speciale aanlegsteiger in het centrum van Bolsward naast het historische stadhuis. Vanuit de 45 minuten durende vaartocht ziet u Bolsward vanuit een geheel ander perspectief.

Een ervaren gids geeft u veel informatie over de geschiedenis van de stad. Over elke bruggeltje of grachtenpand is wel wat te vertellen.
Van 20-04-2019 t/m 22-04-2019
4Arts 2019 Weesp
Weesp
4Arts 2019 toont het werk van 4 kunstenaars in verschillende disciplines: Edith van Eijden-Calis (Keramiek), Anneke Spijker (wandbekleding), Ans Westra (beelden) en Simone Stawicki (mixed media).